Miért sértődik meg egy csomó ember a Honfoglalón, ha a várukat támadják?
Elkezdtem a vára felé haladni, ő meg elkezdte az önsajnáltatást, hogy már az elején tudta, hogy várazni fogok. Nem is váraztam, csak felé mentem. Aztán a végén a várát megtámadtam, és megsértődött, hogy ő átengedi nekem, ő nem várazik, biztos valami szar ember vagyok, aki ott éli ki magát.
Mit lehet kezdeni az ilyen mizantróp hülyével? Mit nyápickodik? Játékról, versenyszellemről még nem hallott? Miért baj az, ha várazok? Nekem ez a taktikám, mindig, minden egyes játéknál arra törekszem, hogy az egész ország az enyém legyen. A játékban benne van az, hogy várazhatunk, nem értem, mit kell ezen kiakadni. Én támadok, mert ez a dolgom, ő meg védekezzen, mert az a dolga. Várazhat ő is. Én úgy játszom, hogy mindig várazok, de számolok vele, hogy cserébe én is ugyanezt kaphatom. Tiszta sor, ilyen a játék. Az életben is az visz mindent, aki kockáztat.
Jaj, ilyenekkel én is találkoztam már. És nem lehet nekik megmagyarázni, hogy ez egy JÁTÉK, és nem maga az élet. Azért vagyok ott, hogy játsszak, nem azért, hogy az ő lelki világukat pátyolgassam. Ha le tudom várazni, hát akkor ez van, védje jobban a várát. Épp úgy benne van a pakliban, hogy legközelebb nekem veszik el a váramat.
Nekem különben volt olyan, hogy utolsó helyen álltam majdnem a játék legvégéig (pechem volt igazából, nem vagyok ennyire mulya), aztán az egyikük levárazta a másikukat, az utolsó körben meg én foglaltam el az egyetlen megmaradt ellenségem várát. És akkor megkaptam, hogy milyen kis korcs vagyok. Hát bocsi, de ha már volt rá lehetőségem, miért is ne próbáltam volna meg? Megpróbáltam, és sikerült, ez van.
Megsértődni nem kell rajta, de várat támadni amúgy egyszerűen udvariatlanság, unfair. Arra törekszel hogy kiüsd az ellenfelet, amikor úriemberek módjára is megküzdhetnétek. Esetleg elgondolkozhatnál, hogy mit akarsz kompenzálni ezzel az agresszivitással :)
(Egyébként ha valaki várazik, onnantól kezdve csak őt támadom, függetlenül attól hogy engem pécézett-e ki :)
Ilyenről még nem is hallottam! O_o
Ez egy játék, nem az élete függ tőle. ccc. Néha én is játszom, néha vesztek, és akkor mi van?
Na, most kíváncsiságból játszottam egyet, mert már régen voltam fent, és nem emlékeztem, hogy tényleg ennyi sértődős nyomi lenne, azt hittem, ez ritkán fordul elő. Hát nem. Basszus, még csak nem is én nyertem, nem is én vezettem, erre elkezd NEKEM nyafogni az egyik, hogy "már te is engem támadsz!!!" és amikor visszaírtam, hogy "ne nyafogj, hanem játssz", akkor még én voltam a "bunkó gyökér".
Hát, a színvonal megvan :)
Volt vagy van is egy játék: Bitefight. Vámpírok, vérfarkasok vannak benne. Meg lehet támadni az embereket és nyerni lehet tőlük sok pénzt.
Tudod hány levelet kaptam, hogy ne támadj már meg? (naponta többször rájártam arra, akitől sokat szedtem le).
Ez egy játék, megtehetem, mert a szabály nem tiltja, akkor meg?
Nem bírnak veszíteni, ennyi. Engem is megkopasztottak, amikor anno játszottam vele, nem örültem, de nem írtam senkinek, hogy hagyjál már békén.
A legjobban azon röhögtem, mikor valaki kiírta az adatlapjára, hogy ne támadj már meg, mert gyűjtök. Oké, hogy csak egy játék, és nem egy véres háború, de azért ne várjuk el másoktól, hogy egy zsírosabb ellenfelet ne kopasszon meg.
Azóta nem igen játszom netes játékkal, ahol mások ellen vagyok, mert csak felidegesítenek és elveszik a játék élményt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!