Milyenek a külföldi dolgozóval az alábbi országokban? Mennyire toleránsak amíg be nem illeszkedik az ember?
Figyelt kérdés
Anglia, Németország és Ausztria.
Melyik a legszimpatikusabb?
2011. júl. 17. 18:05
1/8 anonim válasza:
Anglia a legszimpatikusabb, azon belül is London
Németországba soha nem mennék.
2/8 anonim válasza:
Mindenhol elviselnek ha tudod az adott ország nyelvét és van egy hasznosítható végzettséged. Ellenben mindenhol utálnak, ha csak a segélyért mész!
Amit leírtam, az jellemző minden általad említett országra.
3/8 anonim válasza:
A nemetek meg az osztrakok ilyen tekintetben eleg hasonloak. Ha jol beszeled a nyelvet, nagyon ertekelik. Ha nem...hat nagyon leneznek. Alt. nem szeretik az "idegeneket", de attol fugg, hogy hova mesz. Mas egy nagyvaros, mint egy kis falu. A feltetelezessel ellentetben, sokan nem tudnak jol angolul foleg a kisebb telepuleseken, tehat muszaj nemetul nagyon jol beszelned ahhoz, hogy befogadjanak. Nemetnek sosem fognak elfogadni, de a munkadat elismerik, ha jo vagy.
4/8 anonim válasza:
Anglia tele van bevándorlókkal főleg London, szóval lehet h ott jobban tolerálják, de emiatt ott a legnehezebb munkát találni legalábbis ismerősök szerint. Nekem Németo a legszimpibb.
5/8 anonim válasza:
Nemetorszag nagyvarosai epp ugy tele vannak bevandorlokkal.
6/8 anonim válasza:
Persze budapesten is vannak, sőt az összes nagyvárosban. de london a legdurvább ilyen szempontból. azért még nem tart ott mint pl new york de közelít.
7/8 anonim válasza:
Azert Frankfurtban, Hamburgban sem kell felni a kikozositestol, mert kb. 25% a bevandorlok aranya. Igaz, lehet, hogy eleg elszigetelten fog elni, mert a legtobben torokok, oroszok, de en mindig talalkoztam Nemetorszagban magyarokkal, ahol eltem, pedig kis telepules volt.
8/8 anonim válasza:
A magyarokkal Németországban a legtoleránsabbak. Az osztrákok túl jól ismernek minket, az angolok meg semmit nem tudnak rólunk, ott egy vagyunk a sok kelet-európai népek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!