Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nincs normális ember a...

Miért nincs normális ember a külföldi chat-eken?

Figyelt kérdés
Angol nyelvtudásom szeretném fejleszteni ezért fennt vagyok egy angol nyelvű chaten, de képtelenség normális embert találni akivel beszélgetni is lehetne és msn címet is cserélhetnék, mert mindegyik pucér képet akar rólam meg szexelni akar velem meg azt akarja hogy utazzak hozzá, 3 mondat után. Pedig csak annyit kérdezek hogy hol lakik, mivel foglalkozik, van e testvére, kutyája, stb, és mégis mind ilyen hülye!!!! Van normális chat a neten?? Ahol összetudnék szedni egy normális fószert aki nem töcskölni akar (bocsánat a kifejezésért de olyan dühös vagyok!!) hanem beszélgetni esetleg?
2009. márc. 23. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj célszerű közösségi oldalakon keresgélni. teszem azt myspace-en.

Sztem olyan chat nincs ahol ne lenne szemét ember.

hány éves vagy tulajdonképp.?

2009. márc. 23. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
miért a magyar chateken van normális ember? amúgy sztem keress valami levelezőoldalakat, vagy valami hasonlót, mert a chat, erre sztem nem jó.
2009. márc. 23. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyáron én is regisztráltam egy olasz és egy angol chatre se...Az olasz bevállt...vannak olyan emberek akikkel a mai napig levelezek, de angol chatről jobb nem is beszélni.

Én is azt tudnám javasolni, amit az elöző hozzászoló, hogy vannak kifejezetten levelezés, nyelvtanulás céljára szakosodó honlapok...ezeken próbálj meg regisztrálni. Nekem ezekkel csak az volt a problémám, hogy húzós áron lehetett csak ott böngészni.

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 23. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Fórumot keress, ne chatet.
2009. márc. 24. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez normális :)

2009. márc. 24. 06:42
 6/8 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. A myspacen fennt vagyok de többheti kínlódás után sem jöttem rá hogyan kell rákeresni a többi myspaces tagra szóval már hónapok óta be se léptem mert képtelenség ott bármit megtalálni :(
2009. márc. 24. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen chat oldalon keresgélsz? Talán rossz helyen...a legtöbb ember csak szórakozásból chatel...a szórakozás alatt pedig azt értsd, hogy szexuális kalandra vágyik vagy érzelmileg elhanyagolása miatt valakivel kapcsolatba akar lépni minden áron, de csak addig kell neki, amíg nincs más. A Myspace sem egy jó hely: a legtöbben csak ismerkedni akarnak, sok beképzelt ember gyűjtőhelye. Mondjuk én nem is válaszolnék egy random myspace üzenetre. Az az oldal nem arra lett kitalálva.

Inkább nézz angolul filmeket, hallgass rádiót a neten, olvass hangosan magadnak könyvekből. Ez sokkal hatásosabb. Ha mindenképp ragaszkodsz a nethez, akkor ne chatre menj, hanem valamilyen penpal.com-szerű oldalra, ahol az embernek ugyanaz a célja, mint neked: ott majd találsz anyanyelvi beszélőket, akikkel tudsz emailezni vagy levelezni.

2009. márc. 24. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj az ICQ chatre ott rendesek vannak! Nekem inkább a magyar chattel vannak ilyen tapasztalataim
2009. jún. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!