Mit tennél, ha a vonaton megtámadnának, és lek. Rváznának? (Megtörtént eset)
valószínűleg úgy tennék mintha tényleg k*rva lennék, kicsalnám a wc-be, ott mehet a paprika spray aztán jól tökön térdelném, majd mikor összeesik akkor még belerúgnék egy-kettőt a gyomrába is:) rohadjon meg az ilyen...
19/L
Szerintem is rohadjon meg az ilyen!
Csak azt nem értem hogy a tömött vonaton nem volt senki aki kiállt volna melletted? Elég nyilvánvaló volt a helyzet!
Hát az érdekes, én tuti leállítottam volna az embert.
Közöny az van.
Ez az ember biztos dilis volt. Az ilyenek kiszámíthatatlanságuk miatt félelmetesek.
Azért elképesztő, hogy senki sem védett meg. Micsoda "férfiak" utaztak körülötted? Undorító ez a közöny, ami az embereket jellemzi a tömegközlekedése eszközökön. Egyesek ilyenkor elkezdenek a tájban gyönyörködni, vagy meredten nézik a cipőjüket, mások elmerülnek az olvasmányaikban vagy gülü szemekkel figyelik a "showt".
Én is voltam már hasonló helyzetben / szintén nő vagyok /, belénk kötött egy kancigó, mert nem adtuk át a húgommal népes családjának az ülőhelyet, holott több kiló cuccot cipeltünk. Visszaválaszoltunk / nem durván /, amit nem kellett volna. Akkor nagyon megijedtem, mert utánunk rohant a buszon, durván szidalmazott és azt hittem, meg akar verni. Persze, senki nem állt mellénk, sőt, egy férfi megjegyezte, hogy " Kellett ez nektek?"
Szóval, van olyan helyzet, mikor ajánlatos inkább odébb állni, mert eldurvulhat a dolog. A végén testileg is bántalmazni fognak.
Én lehet, hogy inkább hagytam volna a vonaton a pasit a francba, de lehet, hogy hozzád hasonlóan én is vitáztam volna....ez valahogy függ az ember adott hangulatától is, és a hülyéktől nekem is felforr az agyvizem.
Viszont örülök, hogy végül megoldódott a helyzet, jó, hogy jött a kalauz és másik kocsiban utazhattál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!