"Elköltöztem. " Mit tegyek? Már megtörtént? Fel se fogtam?
Figyelt kérdés
Hey nép! Elköltöztem. Mit tegyek? Itt vagyok Szardinia legnagyobb városában. Tök furcsa most. Egy pálmafa belóg az ablakomon és most csak pillogok mint egy hülye. :D
Ti mit kezdenétek az új környezettel? Hogy élnétek meg?
2011. jún. 9. 08:44
1/11 anonim válasza:
ha elköltöztél volna barátom, akkor nem a net előtt lógnál.
2/11 anonim válasza:
Fogd fel úgy hogy ez életed egyik legjobb dolga volt hogy kiköltöztél,ne bánd meg.Szívesen ott lennék veled...
24/L
3/11 anonim válasza:
hát az tuti hogy nem a gyk-t nézném reggel 9kor -.-
4/11 A kérdező kommentje:
Mert még van egy átszállásom és emiatt van még egy óra helyem. :D
2011. jún. 9. 08:54
5/11 anonim válasza:
Egy palmafa belog az ablakomon,ezt most komolyan irtad?Es miert kerdezed,elköltöztem.Mit tegyek?Mar megtörtent?Hogy meg-e törtent ,azt csak te tudod.
6/11 anonim válasza:
Nahát, de izgi! És miért költöztél? Új munka? Mi az? :)
7/11 anonim válasza:
Keres egy helyi árust és vegyél nekem egy hűtőmágnest, mert gyűjtöm őket!
Köszi :]
8/11 anonim válasza:
mot otthon vagy már és belóg a pálma vagy a reptéren vagy mert átszállsz? ej, ej....
9/11 anonim válasza:
Kedves 09:27-es!
Ne legyél ennyire érthetetlen! Átszállásra vár otthon, mivel oda jön érte a repülőgép! Valószínűleg magán géppel megy tovább és viszi magával az ablakon belógó pálmafát is!
10/11 anonim válasza:
Mondtam már Laci h állj le az LSD-vel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!