Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugye ez nem igaz?! (további lent)

Ugye ez nem igaz?! (további lent)

Figyelt kérdés

Üdv! Ezt írta ki egy ismerősöm a Facebook oldalamra:

Emberek FIGYELEM!!HALOTTÁTOK ,HOGY AZ EGYETLEN NAGY SZÜNIDŐNKTŐL MEGAKARNAK FOSZTANI??!! IGEN JÓL HALOTTÁTOK A MINISZTÉRIUMBAN LE AKARJÁK A NYÁRI SZÜNETET CSÖKKENTENI 1 VAGY 1,5 HÓNAPRA, MERT EGYES DRÁGA SZÜLŐK NEM TUDNAK MIT KEZDENI A GYEREKEIKKEL, EZÉRT LEHET MI IS SZÍVUNK...-.-TÜNTESSÜNK EGYÜTT.!

Mondjátok, hogy ez nem igaz!! Ezek a marhák(már bocs), csak ilyen hülye törvényeket tudnak hozni?? Akinek ovis a gyereke, vigye, oviba, akinek sulis, az miért ne maradhatna otthon?? Egyébként ezek a bizonyos "egyes drága Szülők" ha egy kicsit utánanéznének találhatóak ingyenes, vagy nagyon kevés pénzbe kerülő táborok! Nektek mi erről a véleményetek? Várom gyerekek, gyermektelen és gyermekes felnőttek válaszát is egyaránt!

2011. júl. 16. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

„Csak a rossz tanuloknak röviditség meg.”

1.: Tanulóknak: Hosszú az ó.

2.: Rövidítsék: A második í hosszú. Mit keres a g a végén?

Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy neked is megrövidülne.

2011. júl. 17. 01:33
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Grammar nazi.
2011. júl. 17. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Rossz tanuló.
2011. júl. 17. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Nekem úgy tűnik, hogy kimondottan jót tenne a sok analfabéta gyereknek a szünidőktől mentes oktatás.
2011. aug. 25. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár én jövőre befejezem a középiskolát, így engem nem érintene (sőt, ha meghoznák most a döntést, akkor a nyári szünet lerövidülése engem nem is érintene, mivel májusban befejezem a sulit. plusz, az őszi, téli, tavaszi szünetek hosszabodása még jól is jönne), de ettől függetlenül szerintem ez marhaság. A szünettel ne szórakozzanak. Aki meg felnőttként annyira elszállt magától, hogy írogatja, hogy "nyugodtan, meg hogy ráférne", az...bekaphatja! :)"
2011. aug. 25. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!