Ugye ez nem igaz?! (további lent)
Üdv! Ezt írta ki egy ismerősöm a Facebook oldalamra:
Emberek FIGYELEM!!HALOTTÁTOK ,HOGY AZ EGYETLEN NAGY SZÜNIDŐNKTŐL MEGAKARNAK FOSZTANI??!! IGEN JÓL HALOTTÁTOK A MINISZTÉRIUMBAN LE AKARJÁK A NYÁRI SZÜNETET CSÖKKENTENI 1 VAGY 1,5 HÓNAPRA, MERT EGYES DRÁGA SZÜLŐK NEM TUDNAK MIT KEZDENI A GYEREKEIKKEL, EZÉRT LEHET MI IS SZÍVUNK...-.-TÜNTESSÜNK EGYÜTT.!
Mondjátok, hogy ez nem igaz!! Ezek a marhák(már bocs), csak ilyen hülye törvényeket tudnak hozni?? Akinek ovis a gyereke, vigye, oviba, akinek sulis, az miért ne maradhatna otthon?? Egyébként ezek a bizonyos "egyes drága Szülők" ha egy kicsit utánanéznének találhatóak ingyenes, vagy nagyon kevés pénzbe kerülő táborok! Nektek mi erről a véleményetek? Várom gyerekek, gyermektelen és gyermekes felnőttek válaszát is egyaránt!
Nem nagyon érintene engem mivel a középsulit már elvégeztem de én se értek vele egyet.
Így felnőttként már könnyű arcoskodni meg lerövidíteni a szünetet mert nekik csak egy gombnyomás a parlamentben hogy megszavazzák holott elfelejtik hogy ők is voltak gyerekek.
Mellesleg eddig is mindenki megoldotta valahogy, ha ez eddig sikerült a szülőknek akkor valahogy ezután is fog.
Nem hinném, h tényleg meglépnének ilyet. Itt nem csak arról van szó, h a diákoknak nem tetszene, Magyarországon nem véletlenül van nyáron ilyen hosszú szünidő, 35 fokos hőségben nem lehet tartósan, és főleg minőségi órákat tartani. Semmi értelme nem lenne.
Ráadásul ha le akarják csökkenteni a nyári szünidő hosszát, akkor a párhuzamosan ezzel meg kellene hosszabbítaniuk az évközi szüneteket, mivel az "össz-szünidő" nagyjából állandó. Ez kissé túl nagy zűrzavar lenne néhány hisztis szülő miatt.
Apropó, ez a szülői kérelem dolog is gyanús nekem, eddig sem volt szokás meghallgatni a szülők véleményét...
ha megcsinálják,ebbe bele fognak bukni,mert a téliszünet javára akarják ezt a döntést meghozni..
namost...
1:nyáron képtelenség a gyereket egyhelyben tartani a nagy meleg miatt, HACSAK valami csoda folytán nem szerelnek légkondit minden iskolába-ami lehetetlen...
2:ez a szülők rovására is megy,mivel más országokban működik a síkultúra,magyarországon viszont NEM...így a gyerek otthon fog ülni egész téliszünetben
3:DE..a szülőnek akkor is dolgozni kell és idegbeteg lesz,hogy a gyerekre,ha otthon van,fűteni kell...ha nyáron van otthon,nem kell-így nem véletlenül van ez a rendszer,úgy,ahogy van..
úgyh kb minden ellene szól...
Nem szeretem a politikát, nem is szoktam vele foglalkozni.
Ha megmerik tenni, én leszek az első a üntetők között!!:):)
16/F
Én ezt azzal összefüggésben hallottam, hogy túl hosszúnak tartják azt az időszakot, ami időt a diák egyfolytában, pihenés nélkül jár az iskolába.
Vagyis kb. kéthavonta lenne egy-egy rövidebb szünet, és ezzel az idővel nyúlna ki a júniusi tanítás.
Ez esetben lenne szünet
okt. végén
dec. = ez már eddig is volt, tehát ezzel nem nyúlik a június
febr. vége
ápr. vége
Tehát összesen kb. 3 hét, ami azt jelentette volna, hogy június még teljes egészében iskola, és kerek 2 hónap nyári szünet (július-aug.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!