Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Támadtak már meg cigányok?

Támadtak már meg cigányok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

igen, 14 éves voltam mikor mentem az utcán és egy 16 éves cigánylány megállított az utcán, mert kell neki az aranyfülbevalóm.. mondtam neki, hogy nem, erre megtépett. de én nem hagytam magam.. és jól megvertem :) azóta is fél tőlem..

ja utána elmondtam a suliban a tanároknak, és a tanárok és behívatták.

2011. júl. 16. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Olyan volt hogy ki akarták csalni tőlem a telefonom de megverni még nem akartak.
2011. júl. 16. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Engemet kővel dobáltak ok nélkül. Kellemes élmény volt..............
2011. júl. 16. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

De hozzáteszem sok fehér is van olyan hülye (fiatal lóf@sz alkesz nyomi szarok akik rajban krva nagy embereknek érzik magukat) aki állandóan beléköt embertársaiba. Csak mert olyan jó dolog másokat eltaposni, hogy az ő szerencsétlen önbizalmuk felmennyen az egekbe, és az utca királyainak érezzék magukat.

Előző.

2011. júl. 16. 21:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Engem nem. Egyébként csak egyszer támadtak meg, egy fehér fiúkból álló banda, de ők is a barátomat verték, engem csak lefogtak, hogy ne tudjak semmit csinálni. Feljelentettük őket, de csak felfüggesztettet kaptak:(
2011. júl. 16. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát én lehettem vagy 4-5.-es mentem haza, megállított vagy 3 cigány (kb. akkorák voltak mint én), hogy kipróbálhatja-e a biciklim, mondtam hogy most nem, elindultam, elrugta a labdáját felém, nem törődtem vele csak mentem egyenesen, csak pont rámentem a biciklimmel, és elestem. de nem jöttek oda, mentem tovább..

de egyébként itt jár pár ahol én járok haza, ha látom, inkább letérek valamerre..

2011. júl. 17. 01:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Olyan már volt, hogy falun mentem ki a temetőbe nagyszüleim sírjához, és a házak-temető között van egy kb. egy km-es út. Ott kérdezték meg tőlem, hogy nem félek-e egyedül járkálni itt... Akkor le sem esett, mondtam, hogy nem, mitől is félnék. Aztán később, pár óra múlva, amikor már a buszra szálltam fel hazafelé, és meséltem a sofőrsrácnak, akkor kapcsoltam, hogy ebből más is lehetett volna. Mindez még évekkel ezelőtt volt, amikor még nem hallhattunk ennyit a cigánybűnözésről, nem lincseltek meg egy tanárt sem, sem öltek idős embereket pár száz forintért...
2011. júl. 18. 10:06
 18/22 anonim válasza:
0%
Hát engem nem igazán, egy kis faluban laktam ott mindenkit ismertem így a cigányságot is sok haverom is volt, ha akrtam volna be is védtek volna sőt a legjobb haverom is egy 5 hónapja felköltöztünk Pestre, de tarjuk így is a kapcsolatot ők dolgoztak még a nagyobb gyerekek is igaz napszámba de legalább dolgoztak mondjuk én is jártam dolgozni ha szünet volt itt is dolgozok kőműves segéd melót azért meglepődtem amikor feljöttem Pestre, hogy itt mennyi beszari ember van xDD itt a legtöbb fiatal egész nap a gép előtt ül és veri a farkát elég szégyen xDD
2011. nov. 14. 16:16
 19/22 anonim válasza:
0%
Itt azért félnek sokan a cigányságtól mert mindenki beszari egyébként nem csak a cigányok rosszak a magyarok is látom a suliba is, hogy sok gyerek úgy áll a dolgokhoz, hogy soha nem lesz belőle semmi kn. ennyi sokan keménykednek, de hiába xDD mert szar gyengék kocka faszok én nem vagyok csöndes, de nem keménykedek még is azt mondják, hogy én vagyok elég a legerősebb úgy, hogy egy ksi faluból jöttem és elmondtam beilleszkedtem tudják azt is, hogy melózok nem néznek le ennyi.. Magyarországgal az a baj sok a gyáva ember ami sok stresszt szül, mert az erősebbek kihasználják a gyengéket így sok depressziós lesz..... Meg van a sok jobbikos aki a rasszizmussal akar mindent megoldani semmi értelme gyűlölet csak gyűlöletet szül és ezért szar Magyarország
2011. nov. 14. 16:24
 20/22 anonim válasza:
0%
*kb.
2011. nov. 14. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!