Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés? 2 lehetőség...

Elméleti kérdés? 2 lehetőség közül kell választanom. Mind a kettő rossz.

Figyelt kérdés

Melyiket választjam?

Alapból azt választjuk, ami a kevésbé rossz, de itt egyformán rossz mind a kettő, nincsen különbség közöttük.

Legyek önző, s hagyjak mást szenvedni, vagy "áldozzam fel magam" azért, hogy más ne szenvedjen? A végkifejlet ugyanaz: valaki sínylődni fog.

2011. júl. 13. 23:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Semmiképp se menj bele, nagyon rosszul jársz vele, ha a szüleid álmát akarod megvalósítani a sajátjaid helyett. Tapasztalatból beszélek. Ugyanígy jártam, érettségi után oda felvételiztem, ahova a szüleim szántak, nem is csináltam végig, 2 év után testileg-lelkileg egy roncs voltam.

Mostanra úgy-ahogy összeszedtem magam, és végre elkezdtem építeni a saját jövőmet. Nagyon nem kellett ez a vargabetű, most nem itt tartanék...

Annak aki kardoskodik a szülők akarata mellett: Az valóban benne van, h 18 évesen vki még nem tudja pontosan, h mit szeretne. Az viszont 100%, h a szülők nem tudhatják jobban, h mit szeretne a gyerekük. A közgáz nem egy mikiegér-képző, még akkor sem ha ez az álma vkinek. Ha pedig nem az, akkor egyenesen a földi pokol.

2011. júl. 14. 00:53
 22/22 anonim ***** válasza:
A közgazdasági szakon valóban elég kemény a matematika (az unokahúgom oda jár). Próbálj meg beszerezni egy közgazdasági matek tankönyvet és mutasd meg a szüleidnek, hogy ezt kellene megtanulnod és erre semmi esélyed nincs. Talán bejön. Ha nem, és az év végén kivágnak, akkor még mindig hivatkozhatsz arra, hogy Te megpróbáltad megmagyarázni, hogy ez nem fog menni és nem tehetsz róla, ha nem értették meg.
2011. júl. 14. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!