Részegen miért jófej mindenki?
Mármint úgy érted, hogy te vagy részeg, és mások ilyenkor tűnnek jófejnek, vagy hogy aki részeg, az jófej?
Mert én inkább azt veszem észre, hogy ha én nem ittam, és mások részegen odajönnek jópofizni, az halálosan idegesít, egyáltalán nem tűnnek jófejnek, csak ők érzik magukat annak.
a részegeknek megfigyelésem szerint 3 fő csoportja van:
a szerelmes (én is ilyen vagyok, mindenkit szeretek, és könnyen kötök ki bizonyos emberek karjában ilyenkor. vagyis könnyebben, mint máskor)
a viccelődős (aki szerinted a jófej. nyomja a poénokat, minden hülyeségen röhög)
az agresszív kötekedős bunkó (na ezt utálom mint a xart! sajnos a barátom is ilyen, ezért sosem járunk együtt bulizni, de nem is zavar ;)
örülnék ha az emberekből a részegség nem az utolsót, hanem az első kettőt váltaná ki. szebb lenne a világ...
sokat gondolkodtam azon, hogy vajon a rejtett személyiséget hozza-e elő az alkohol, vagy valami teljesen ellentétest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!