Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már veletek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek olyan h a pasitok részegen énekel egy buliban. Mindenki titeket néz, és ez egy kicsit kellemetlen. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Röhögnék rajta, ilyeneken nem problémázok.
2011. jan. 23. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
húúú:D:D:D:D:D
2011. jan. 23. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:

én is ezt csinálom ha bulizok.

21f

4/6 anonim ***** válasza:
Én vagy otthagynám, vagy elrángatnám magammal és megmondanám, h többet ennyire ne igya le magát.
 5/6 anonim ***** válasza:
még nem csinált ilyet az én jelenlétemben,de én szerintem csak nevettem volna rajta,ezen én nem akadtam volna fent,én édesnek tartottam volna,nem pedig égőnek:)
2011. jan. 23. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kivetkőzik magából, az tényleg kellemetlen tud lenni. Nekem is volt egy exem, aki jól berúgott egy fesztiválon, csak ő mondjuk nem énekelt, hanem sztorizott. De úgy berúgott, hogy 5 perc múlva ugyanazt elmesélte. Eléggé szégyenkeztem.

Szóval szerintem elrángatnám, ha lehet... utána pedig beszélnék vele mindenképpen, hogy többet ez ne forduljon elő.

Most nem arra gondolok, hogy ne igyon alkoholt, mert mértékkel lehet, csak ne vetkőzzön már ki ennyire magából.

2011. jan. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!