Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kimennétek Dubajba, " dubajozn...

Kimennétek Dubajba, " dubajozni "?

Figyelt kérdés

(naplóba volt,aki nem látta:)

tulajdonképp prostitúció Dubajban Sejkeke előttlekell vetkőzni és onnan választanak ki, három szintje van az első szinten ritkán van szex csak " villogni" kell a sejkkel - ez már több ezer eurót jelent, a második szinten már szex is lehet majd a harmadik szinten 100% a szex.Ez több ezer eurós jövedelmet jelent. Ti belemennétek?

2011. júl. 10. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Dehhhhogy mennék.
2011. júl. 10. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem ítélem el az ilyesmit, de arabokhoz nem mennék.
2011. júl. 10. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem.

Olvastam Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvét, abban is benne van, hogy a csaj kiment és mit műveltek vele.

Amúgy gyomrom sem lenne hozzá, hogy pénzért csináljam.

2011. júl. 10. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmi képen sem! (Aztán azt meg hagyjuk hogy az ÉDEN Szandra nem szexelt ott kint:) Nem értem miért kell minden lánynak kur.válkodni a pénzért mostanában...de ha már csinálja legalább vállalja fel.
2011. júl. 10. 19:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább keressen egy gazdag palit magának, legalább csak eggyel csinálja, és így is úgy is minegy ezeknek hogy hogy néznek ki a pasik. Fúj én el is hánynám magam valami gusztustalan arabbal...ááááhhh
2011. júl. 10. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Amúgy láttam a riportot és azt is, hogy leírták, mi történt ezzel-azzal, miket csináltak vele... Őszintén? Nem sajnálom őket, sőt. Így jártak, megérdemelték. Régi mondás, hogy "k urva ne sírjon, ha b asszák".

Ezért ment ki, tudta, hogy mi lesz, miért kapja meg a pénzét. Komolyan van még olyan naiv ember, aki azt hiszi, hogy majd romantikus, figyelmes embereket kell majd kényeztetni? Ugggyan már...

2011. júl. 10. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:

Amugy mondták hogy azért keressettek főként a magyar lányok mert szépek és mellesleg kapósak az ilyen dolgokra..

De ebbe szerintem nem az játszik hogy ő mos tmár pedug kur.va lesz, hanem a pénz miatt mert eléggé rosszul áll/állhatnak.

2011. júl. 10. 20:30
 8/14 A kérdező kommentje:
utolsó ez teljesen igaz ..
2011. júl. 10. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj, ugyan már! Az a sok lány, mind mind rosszul áll anyagilag? Akkor én is mondhatnám ennyi erővel, mert nincsen, kocsim, házam, meg nem telik 50-100 ezres farmerra. Ezek mind a könnyű pénz kereset miatt mennek ki. Nekem is van nem egy ismerősöm akikről tudom, hogy ki járnak ide oda "táncolni", és egyiknek sem kéne az utcán laknia, normális szülei vannak, átlagos anyagi körülményekkel, De így "táncolással" igen hamar meg lesz a kocsija, a ruhái az egzisztenciája! Ami normális munkával évek!
2011. júl. 10. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Osztom 20:36 véleményét.
2011. júl. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!