Kimennétek Dubajba, " dubajozni "?
(naplóba volt,aki nem látta:)
tulajdonképp prostitúció Dubajban Sejkeke előttlekell vetkőzni és onnan választanak ki, három szintje van az első szinten ritkán van szex csak " villogni" kell a sejkkel - ez már több ezer eurót jelent, a második szinten már szex is lehet majd a harmadik szinten 100% a szex.Ez több ezer eurós jövedelmet jelent. Ti belemennétek?
Biztos nem.
Olvastam Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvét, abban is benne van, hogy a csaj kiment és mit műveltek vele.
Amúgy gyomrom sem lenne hozzá, hogy pénzért csináljam.
Nem.
Amúgy láttam a riportot és azt is, hogy leírták, mi történt ezzel-azzal, miket csináltak vele... Őszintén? Nem sajnálom őket, sőt. Így jártak, megérdemelték. Régi mondás, hogy "k urva ne sírjon, ha b asszák".
Ezért ment ki, tudta, hogy mi lesz, miért kapja meg a pénzét. Komolyan van még olyan naiv ember, aki azt hiszi, hogy majd romantikus, figyelmes embereket kell majd kényeztetni? Ugggyan már...
Amugy mondták hogy azért keressettek főként a magyar lányok mert szépek és mellesleg kapósak az ilyen dolgokra..
De ebbe szerintem nem az játszik hogy ő mos tmár pedug kur.va lesz, hanem a pénz miatt mert eléggé rosszul áll/állhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!