Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kolisok! Lenne pár kérdésem. (? )

Kolisok! Lenne pár kérdésem. (? )

Figyelt kérdés

Szeptembertől kolis leszek, és érdekelne pár dolog.

Miket vigyek magammal a koliba?(ruhán,tisztálkodási cuccokon kívül.)

Kaját szoktatok bevinni?Ha igen miket?

Mennyi költőpénzt ajánlatos vinni egy hétre?

Ha még eszedbe jutna pár dolog, olyan, amihez nem írtam kérdést, azt is nyugodtan leírhatod. :)

2011. júl. 6. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na én AJTP-s voltam Szolnokon. Isten dolog, örülj hogy bekerültél. Ami valóban kell az a ruhád, meg tisztálkodószer. Kapsz reggelit, a suliban ebédet meg a koliban este vacsorát. Érdemes vinni magaddal száraz kaját, minden koliban szobához tartozó zárható hűtő van, a menza koszt nem a legfinomabb. Laptop nem kell ne is vigyél, nem is díjazzák, meg nem is biztonságos koliban ilyesmit tartani. Ha net kell, van a kollégiumban is, tanuláshoz is tudod használni ha kell, de nem fog kelleni. Előre jobb ha megveszel mindent és kocsival beviszitek, mert sok szabadidőd nem lesz a tancuccok után szaladgálni. Mosópor nem kell, nem havonta jársz haza hanem minden pénteken. Kivéve havi 1x, mert akkor lesz a programhétvége, de előtte szólnak és akkor 2 hétig kell bent maradnod. Ha van még bármilyen kérdésed kérdezz nyugodtan :)
2011. júl. 9. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A költőpénz kimaradt. Én heti 1000-2000ft-ot vittem, bőven elég volt. Azt is csak szalámira, esetleg édességre ha kellett, ilyenekre. Na meg én cigiztem is. Sok pénz ne legyen nálad, nem biztonságos.
2011. júl. 9. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
ja nem én megyek Egerbe,hanem a nővérem járt oda(most ballagott):)
2011. júl. 9. 19:58
 14/14 A kérdező kommentje:

13:24-es, köszi, hogy írtál, mert lenne pár kérdésem.:)))

Szeretted a kolit? A programhátvége az miből áll?elképzelni sem tudom...:DDD

Amúgy első évbe milyen óráink lesznek?mivel csak angol könyveink lesznek..

2011. júl. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!