Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt kolisok vagy aki...

Vannak itt kolisok vagy aki jövőre lesz az?

Figyelt kérdés

Akik kollégiumban laknak. Írjatok légyszi. Milyen ott a légkör?Ugye nem rossz ?

Barátnők, barátok vagytok a szobatársakkal?

2011. febr. 20. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagyok, heten vagyunk egy szobában. nagyon szeretek ott lenni, 4. éve élek itt.Mindig van valami buli, de ha tanulni akars, azt is tiszteletben tartják. Mindig van kinek elmondani a gondodat, soha nem kell unatkozni.
2011. febr. 20. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Fél éve vagyok koleszos egyetemen. Én nagyon szeretem, hárman vagyunk egy szobában, amolyan kommunista szombaton összerakott betontákolmányban amit épületnek csúfolnak, de ezen kívül minden jó. soha még ilyen szabad és önálló nem voltam (és felelősségteljes sem)

Mondjuk attól függ hova mész. A középiskolai kollégium nagyon más.

De szerintem jellemformáló tud lenni

2011. febr. 21. 11:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Középiskolai kollégiumba megyek, de majd az egyetemen is kolis leszek.
2011. febr. 21. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nálunk a koleszba állandóan csak a füvezés meg a csavargás megy...Egymás cuccait elcsórják. Havat öntenek a másik nyakába ha alszik meg a büdös zoknit a fejére teszik. Egyik csávónak belehugyoznak az ágyába meg az ágyneműjébe állandóan :"D Én azóta inkább bejárós vagyok. Unokatesóm is koleszos csak ő más suliba van. Hát őnáluk csak annyit tudok hogy állandóan kocsmáznak meg vizipipáznak. A többiről meg sztem jobb ha nemis tudok :D(szakközépiskola) 16F
2011. febr. 26. 11:44
 5/5 anonim válasza:

én jövőre leszek kolis :D

13/L

2011. márc. 28. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!