Kolisok! Szerettek koliban élni? Hazaszoktatok járni?
Mennyi időre?
1/19 A kérdező kommentje:
Van olyan aki nem is szokott hazajárni?
Ez attól is függ, hogy milyen koliba van az ember. Az enyém például nagyon nagyon jó volt még anno középiskolás koromban...vissza is sírom azokat az időket...
2011. jún. 26. 20:48
Én exkolis vagyok. Két helyen is laktam, mindkettő jó volt. A gimiset imádtam, nagyon jó szobaközösségünk volt. Onnan 2-3 hetente jártam haza eleinte, a végén kb. 2 havonta. Az egyetemi koli is jó volt, csak ott tanulni nem lehetett, de nagyokat buliztunk :) Onnan kb. havonta látogattam haza. Mindig csak egy hétvégére, vagy úgy, h szombat reggel mentem, vasárnap délben jöttem.
Most már saját lakásunk van a párommal, nem nagyon látogatom a szüleim, inkább ők minket.
2011. jún. 26. 20:52
Most voltam idén először és IMÁDTAM! A legjobb élmények, az esti sztorizások, hülyülések, áááh... Hiányzik is!
De jövőre ha minden igaz már egyetemi koleszben leszek. :)
Szeretem a kolit. 20L
2011. jún. 26. 21:01
Nem annyira szeretem a kolit, hangos hely, aludni képtelenség, papírvékonyak a falak, valaki mindig sikítozik, ordibál a folyosón. De ez van, hétköznapokon. Hétvégén a többség elhúz és elég nyugis a hely. Két-három hetente járok haza.
2011. jún. 26. 21:07
Én csak 1 évig voltam koleszba, igazából én ott elvoltam mindenem megvolt, nagyon jó szoba jó környék jó fej szobatársak, minden szép és jó volt. De a szüleimmel közelebb költöztünk az iskolámhoz így napi 20 perc utazás váltotta ki a koleszos életemet, mondjuk onnan gyalog 30 perc séta kellett, most busszal 20 perc és 2 percnyire van a megállótól, de néha beszoktam nézni a szobatársaimhoz:D Amúgy én minden hétvégén hazajártam mert hát az akkori szerelmem várt. Hát igen jó volt az az 1 év koleszos élet mai napig vissza sírom igaz elején nagyon ellenkeztem de megszerettem. Persze szerencse is kell hogy jól érezze magát az ember.
2011. jún. 26. 21:10
Én nagyjából szerettem. A szobatársamat nagyon szerettem, a legjobb barátnőm a mai napig. De a kolis emberek többségét nem bírtam. Én hetente hazajártam, mert annyira nem volt messze a kolesz a lakhelyemtől, csak bejárni volt képtelenség naponta, mert reggel nincs se busz, se vonat. Szerintem nem nehéz megszokni, vagyis én viszonylag hamar hozzászzoktam.
2011. jún. 26. 21:11
8/19 anonim válasza:
Én külföldi vagyok, így egyátalán nem jártam haza. Próbálj rá, sokat tanul belőle az ember, na meg rengeteg kapcsolatot is kialakíthat. A koli nem a nyugalom szigete, de egy fiatalnak sztem ez nem is szempont. Én 2 év után, mikor felteltem vele, dobbantottam egy albiba, de erre a pár évre mindig szívesen emlékszek vissza.
2011. jún. 26. 21:25
9/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert én szívesen lennék kolis a családom miatt, de ez szinte lehetetlenség. Amúgy gyalog 20 percnyire lakok az iskolától.
Koli azért is lenne jó, mert valószínűleg lennének barátaim is.
Én most érettségiztem, 4 évig voltam kolis. Személy szerint nem szerettem, mert koszos volt, nekünk kellett takarítani mindent, kb minden hétvégén jöttek vendégek és el kellett pakolni minden cuccunk a szobából, a saját kajánkat ettük mert az ottani kb moslék volt és még rengeteget tudnék mondani... látom, vannak akik szerették, ezek szerint jót kell kifogni.
2011. jún. 26. 21:31
Kapcsolódó kérdések: