Kolisok! Szerettek koliban élni? Hazaszoktatok járni? Mennyi időre?
Ha Hajdú-Biharban akarsz kolis lenni, vagy a Keleti Blokkban, akkor megszívtad. Amúgy király hely.
Egyetemi koli meg tökmindegy.
Értelemszerűen magunkra főztünk, mostunk, takarítottunk, egész más, mint egy középiskolai koli (egyik előzőre reagálva), de olyan saját élet feelingje van :)
21:50 voltam
Nem is a távolság miatt, hanem a család miatt akarnék kolis lenni.
És amúgy jövőre leszek elsős, de már két éve gimiben tanulok.
3 koliban laktam,mindegyik nagyon jó volt. De emberfüggő,sokan utálják. Mind a három más volt,mind a hármat másért szerettem. Tény,hogy hangos,pihenni nehéz, tanulni szintén. Bár a mai egyetemi kolik már túl modernek néha:-)
De! ha 20 percre laksz a sulitól,akkor ne haragudj,de paraszt lennél ha odamennél,akármi is van otthon. A koli azoknak a diákoknak való,akik messze laknak,az albérlet drága,de amíg egyetemre járnak lakni is kell valahol. Te egy ilyen embertől vennéd el a helyet.
A mi kolinkban 6an laktak olyanok,akik abban a városban éltek. Ez csak egy koli. 6 ember nem kapott,olyan,akiknek esetleg szükségük lett volna rá. Aki messze lakik,rossz anyagi helyzete van,stb. 2 év után én se kaptam,kereshettem albérletet.Pedig nem a szomszéd faluban lakom...Páromnak 5 óra az út otthonról,nincsenek túl jó anyagi helyzetben,és ő sem kapott...Szemétség ez,mert más,aki ottonról járhatna ott pöffeszkedik(hozzáteszem,személy szerint nem bánom,hogy így alakult.2 év alatt kiszórakoztuk magunkat,most párommal és két jóbaráttal élünk együtt albérletben,nincs zaj,lehet aludni,kultúrált a környezet.Ráadásul nagyon jó helyet találtunk,2 évet lehúztunk ott,de lesz az még több is).De sokakkal szemben nagy kitolás lenne. Ne haragudj,nem bántás,csak ez a véleményem
Én is exkolis vagyok.
Laktam két évig középiskolai kollégiumban, jó volt a szobaközösség, csak minden héten haza kellett menni. Egyszer maradtam - kérvényt írtam -, amikor nyelvvizsgáztam.
A főiskolai koli más volt. Nem volt takarodó, teljes szabadság, két-három hetente jártam haza. Persze változó volt, hogy mikor, mert volt olyan, pénteken is volt délig óránk, volt, hogy egyáltalán nem.
Igazabol, elloptak a hajvasalom,hajszaritom, sminkjeim,ruhaim,TELEFONOM,kajam.
Akkor szrhattal ha a nevelo megengedte kb.
Fejer megye koszi szepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!