Szerintetek ha kiderül hogy vágjam ki magam?
Adott egy csaj és egy pasi,mindkettővel jóban vagyok.A lány félrelépett és elmondta nekem(akkor még a legjobb barátnők voltunk)én ezt a titkot őrzőm 5éve.
A helyzet folyamatosan bonyolodik és félek előbb utobb kiderül.Szerintem a pasi egyből rájön hogy én tudtam és meg fog haragudni rám.Mit tudnék felhozni a mentségemre?
Mond azt hogy:
- ne haragudj, hogy nem szóltam, de kívűlállóként nem akartam belepiszkítani a kapcsolatotokba.
Ez hihető és etikus....szerintem.
"Mit tudnék felhozni a mentségemre?"
Semmit. Adott két jó ismerős. Egyik megcsalja a másikat. Te "titkot őrzöl" (de szépen is fogalmaztál)ami tkp. falazás annak a személynek aki megalázta a másikat. És ez csak akkor kezd téged "aggasztani" mikor eltelik 5 év és szorul a hurok. Hát szép vagy.
Köszönöm.Igazatok van én is igy gondolom,bár ez az adot helyzeten ugysem fog sokat segiteni.
Millioszor mondtam már hogy mondja el mert ki fog derülni és olyan megalázo helyzetbe fogja hozni a párját hogy soha nem bocsájtja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!