Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találhatok barátokat? 20L

Hol találhatok barátokat? 20L

Figyelt kérdés

Nem tudom hol keressem azokat az embereket,akik egész nap a gép előtt rohadnak azért mert nekik nincs senkijük akivel lóghatnának.

Magamról: 20 éves lány vagyok,sportos,bármilyen sportos program jöhet.Igazából nincs az a program ami ne jöhetne.

Rengeteg hobbim van,nem vagyok gátlásos,sem ronda,sem túl otthon ülős,alig járok bulizni,nem dohányzom,szeretem a természetet,a kulturális programokat is: színház,opera,hangverseny. De fogalmam sincs hol találjak "magányos" fiatalokat.Ha most mondja valaki,menjek színházba és ott,az sem jó mert egyedül nem megyek.Vannak barátaim de most szinte senki nem ér rá nyáron mert utazik ez az...Budapesti vagyok.

2011. jún. 30. 20:38
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Amúgy hányadik kerületben laksz? mert ha szereted a sportot, és nincs olyan program ami ne lenne jó, ha egyszer feltévednék a phövárosba mehetnénk meccsre :D Aztán meg kitudja.
2011. júl. 15. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!