Hol találhatok netes barátokat?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok szeretnék ismerkedni msn- címek esetleg ??2011. júl. 4. 15:46
1/8 anonim válasza:
tisztázzunk valamit, akivel neten keresztül ismerkedsz meg, az nem barát, mert soha életedben nem láttad élőben. mellesleg ha ennyire ismerkedni akarsz neten menj wowozni, és ott ismerkedhetsz. de inkább ajánlom figyelmedbe a kimozdulást.
3/8 anonim válasza:
háát, ajánlanám a chat.hu-t, de félő, hogy a perverzek lecsapnának rád
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
első válaszoló ha nem tudsz a kérdésre válaszólni akkor ni itt pazarold az idődet
2011. júl. 4. 17:28
5/8 anonim válasza:
Mondtam, hogyha annyira ismerkedni akarsz és szórakozni, akkor menj wowozni (world of warcraft). ebben most mit nem tudtam válaszolni, mondd már meg. azért mert adtam egy tanácsot, hogy mozdulj ki minthogy a gép előtt barátkozz? gondolkozz már ember. az online barát ne mbarát, mert nincs ott, amikor vigasztalni kell, nem tudtok sörözni, csak ha már találkoztok. amíg életedben nem láttad élőben addig nem a barátod. olvass mielőtt írsz.
Üdv.: első :)
6/8 anonim válasza:
mellesleg ennyi erővel ha te nem tudsz helyesen írni akkor ne írjál. mert az nem válaszólni hanem válaszolni.
7/8 anonim válasza:
ez a baj a mai fiatalsággal. a neten élik az életüket, és elfeledkeznek arról, hogy létezik egy valódi életük is... szerintem menj ki a játszótérre és próbálkozz ot.
8/8 anonim válasza:
bocsi a kötekedésért, de az ott. Mellesleg teljes mértékben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!