Hol találhatok barátokat? 20L
Nem tudom hol keressem azokat az embereket,akik egész nap a gép előtt rohadnak azért mert nekik nincs senkijük akivel lóghatnának.
Magamról: 20 éves lány vagyok,sportos,bármilyen sportos program jöhet.Igazából nincs az a program ami ne jöhetne.
Rengeteg hobbim van,nem vagyok gátlásos,sem ronda,sem túl otthon ülős,alig járok bulizni,nem dohányzom,szeretem a természetet,a kulturális programokat is: színház,opera,hangverseny. De fogalmam sincs hol találjak "magányos" fiatalokat.Ha most mondja valaki,menjek színházba és ott,az sem jó mert egyedül nem megyek.Vannak barátaim de most szinte senki nem ér rá nyáron mert utazik ez az...Budapesti vagyok.
Első,most nem gondolod komolyan hogy facebookon fogok zaklatni embereket?:D
Menjünk kirándulni!:)
Hát én benne vagyok tényleg :) bár most f*s idő van.
Amúgy hogy hívnak? Mesélj valamit magadról, hova jársz suliba ha jársz, vagy mivel foglalkozol, milyen hobbijaid vannak még?
Nevem "különleges" csak azért nem szeretném leírni mert a sok szatír zaklatni majd facebookon,hazudni meg nem akarok:D
BME-re járok Építőmérnökin tanulok.Szeptembertől másodikos leszek.
Hobbik: Logikai játékok,extrem sportok(sziklamászás falmászás).Nem mondható hobbinak de szeretem a jó filmeket és szeretek olvasni.Imádom a tortákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!