Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol találhatok barátokat?

Hol találhatok barátokat?

Figyelt kérdés
Huszonéves, dolgozó nő vagyok. A munkahelyemen kívül nem járok el sehová szórakozni, stb., mert egyedül nem szeretnék. Hogyan találjak barátokat?
2010. júl. 22. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Neked inkább társ kellene, ha célirányosan akarsz keresgélni, mert félsz vagy nincs nagy türelmed, akkor rengeteg házasságközvetítő iroda van.

Ez a nevük, de nem kell rögtön házasságot kötni, viszont ilyen helyre általában komolyabb férfiak jelentkeznek.

Én is csak férjhez menni tudtam alig van élő rokonom, szerencsére van már gyerekem is. A barátokat még mindig keresem, nem nagy sikerrel.

2010. júl. 22. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ: Városba vagy falun élsz. Régi osztálytársak, szomszédok, vagy csatlakozz valamilyen csoporthoz ami érdekel(szoktak ilyen csoportok alakulni.)Esetleg ha van barátod ő baráti társasága?
2010. júl. 22. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi az érdeklődési köröd, mit szeretsz csinálni? Ezen belül próbálj nézelődni a neten, hátha van valami jó kis program, fesztivál pl. most nyáron. Ilyen helyeken nagyon könnyű ismerkedni.
2010. júl. 22. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Jómagam is huszonéves vagyok, dolgozom, ha Hajdú-Bihar környékén élsz, és kicsit is érintett vagy kutyás témában, tudok egy-két jó programot, elsősorban a barátkozásról és az ismerkedésről szól, a közös kutyázásról.
2010. júl. 22. 12:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az első kommentelőnek: úgy gondolom, egyértelműen fogalmaztam, nem társra van szükségem, hanem barátkozni szeretnék, köszönöm, de társam szerencsére van:)
2010. júl. 22. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozhatsz fórumokon is, olyan embereket találni, akikkel egy városban laksz. Először jóban leszel velük, megismered őket a neten, majd összehoztok egy találkozót. Ha élőben is jóban vagytok, akkor csinálhattok ilyet többször is. De a munkatársaid között is akadhat olyan, aki jófej, munka után nyugodtan hívj el valakit kávézni, vagy beszéljétek meg előre, hogy jöjjön hozzád vendégségbe, stb.
2010. júl. 22. 12:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez már egy jó lépés volt, szerintem:) Most én is így vagyok, bár én gyerkőccel vagyok itthon, de néha olyan jó lenne ha lennének barátnőim akikkel erre-arra ki lehetne mozdulni...
2010. júl. 22. 13:01
 8/13 A kérdező kommentje:

A munkahelyemen sajnos erőteljes klikkesedések vannak és ott nem lehet barátkozni, próbáltam...

Az olyan jó lehet, ha vannak barátnős pogramok, beülni egy cukrászdába,megbeszélni az élet dolgait, vagy néha ruhákat nézegetni, vásárolni.(Nem vagyok egy pláza cica típus, de szeretem a nőies dolgokat.)

2010. júl. 22. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:

13:01 vagyok.

Te merre laksz?

2010. júl. 22. 13:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Budapesten. És Te?
2010. júl. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!