Hogy legyek jó emos?
Figyelt kérdés
milyen zenét halgasak?
milyen hajam legyen?
milyen hangulatu legyek mindig?
milyen ruhába öltözkögyek?
muszáj felvágnom az ereimet?
kérlek segicsetek...
köszike :)
2011. jún. 30. 18:49
11/31 emolány válasza:
Szerintem hagyd nem vagy méltó rá !
12/31 A kérdező kommentje:
mért nem vagyok méltó rá???
2011. jún. 30. 19:27
13/31 anonim válasza:
"nem vagy méltó rá" ! Ó ! ekkora baromságot !
14/31 emolány válasza:
Legalább tutsz valamit az emorol mert a kérdésed alapján nem azt látom. Én ezzel nem bántani akarlak csak kérdem.
15/31 A kérdező kommentje:
ezt nemértetem mért nem vagyok méltrá.....
2011. jún. 30. 19:32
16/31 anonim válasza:
Emolány te se vagy egy fokkal se értelmesebb..
17/31 emolány válasza:
Mi az amitől emo akarsz lenni ? Mesélj el mindent ! mi jár a fejedben ? Érzed vagy csak tetszik mint stílus ? Én lehet hogy tudnék segíteni jó emová válni persze ha te is akarod.
19/31 A kérdező kommentje:
15éves vagyok
és a családom kikészitett megörülök ha 5percert velük kell töltenem legszivesebben megölném magam ezért akarok emo-s lenni
2011. jún. 30. 20:29
20/31 anonim válasza:
Ha különc akarsz lenni akkor ne itt kérdezz, hanem tedd azt, amit szeretnél. Ne itt kérj kiegészítő- meg ruhatippeket, mert az már nem lesz egyedi, ha meglátsz valamit, bármit amit fel tudsz használni, csinálj belőle valamit.
Gondolom a hangulat megvan, de ezzel, hogy másokat kérdezel milyen zenét hallgass.. olyat, ami tetszik. Divatból ne hallgass olyan zenét, amitől egyébként kimenekülnél a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!