Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan köszönjem meg neki?

Hogyan köszönjem meg neki?

Figyelt kérdés

Van egy ember, aki az utóbbi időben rengeteget tett értem. Sokkal többet, és sokkal jobbat, mint amit "kellett volna". Támogatott akkor, amikor senki más, és nagyon nagy szükségem volt rá. Nagyon hálás vagyok neki ezért, mindenért, amit tőle kaptam - érzelmileg - az elmúlt hónapokban. Az a problémám, nem tudom hogyan köszönjem meg. Nem tudom hogyan tudnám neki kiadni akkor és ott - vagy akár egy levélben - mindazt, amit szeretnék. Nem tudom hogyan fejezzem ki magam, hogy megértse és tényleg átmenjen mennyire hálás vagyok. Tudnátok tanácsot adni, ezt hogy kell? Amúgy ő a tanárom,felnőtt nő, érzékeny, de nagyon erős és határozott, kitartó. Már-már bensőséges a kapcsolatunk. Őszintén szeretem és tisztelem őt. Hogyan tudnám ezt mind átadni neki?

Előre is köszönöm!

2011. jún. 29. 22:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdést :)
2011. jún. 29. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!