Mi lenne az egyházakkal, vallásokkal, ha egyszer csak minden hívő ateistává válna?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 13:00
1/3 anonim válasza:
ami veled is történne ha megszűnne ez az oldal
2/3 anonim válasza:
Abszurd... nem történne meg... Istenben hinni az ember pszichológiai szükséglete...
Ateista=istentagadó, kérdés mely isten tagadása ? Baphometé ? Íziszé ? A Nagy Építőmesteré ? Pontatlan a kérdésed!
Voltak már a 20. században ateista államok, aztán azok is visszatértek a Hithez.
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak egyes embereknek (gyengébbeknek? ebben nem vagyok biztos) igénye egyféle isten(ek)ben való hit. Nekem pl. nincs erre igényem. És nem lenne nagy trauma az sem, ha megszűnne ez az oldal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!