Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan sztrájkolnátok, ha a...

Hogyan sztrájkolnátok, ha a kollégiumban nincs melegvíz?

Figyelt kérdés
A bojlerek hőmérsékletét levették 60C°-ról 40C°-ra. Most se reggel 6-kor se este 6-kor nincs melegvíz. Csak hideg és jéghideg víz van. Mi petícióra gondoltunk, nem tudom mennyire lenne hatásos. Tipp?
2009. márc. 26. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Megszorítások vannak.. Ne fürdjé' le! <-- bocsi, de ezt nem hagyhattam ki.. :)

Nem tudom mennyire lenne hatásos, én is voltam koleszos, nálunk is hamar elfogyott a melegvíz. Nézd, mi ezt poénként fogtuk fel, de persze, az nem most volt.

Inkább előbb beszéljetek az intézmény igazgatójával.

A fűtéssel is spórolnak (van 21 fok?) vagy csak a melegvízzel?

2009. márc. 26. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Sz@rjatok a folyosóra, csak megunják :D
2009. márc. 26. 21:05
 3/5 anonim válasza:
100%

Nálunk se volt a koliba melegvíz szinte sose, sőt fűtés se nagyon. Fel is voltunk háborodva sokszor, de végülis buli volt..Nem sokat tehettünk ellene, hiszen maga a rendszer volt rossz.

Nem feltétlen petícióval kell indulni, lehet, hogy elég lenne csak a nevelőtanároknak mondani a dolgot, és az igazgató elé állni a dologgal, ha rendes, akkor megoldja, ha nem, akkor jöhet a petíció..ha még ez sem segít, akkor ennél felsőbb rétegekhez kell mennetek, akik a gyermekek jogait védik..Elvégre fizettek a koliért(gondolom) és ennyi a minimum, az emberi jogokról nem beszélve..hiszen ez még sem Auschwitz :)

Sok sikert

2009. márc. 26. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat. :)

Majd valamivel próbálkozunk, mert ez nem állapot. :S

A radiátorok fűtenek, mint állat, de melegvíz nincs.

Lehet azt gondolják, hogy ha a radiátornál felmelgedtünk, akkkor hideg vízzel hűtjük magunkat. xD

2009. márc. 27. 21:08
 5/5 Srapnel ***** válasza:

Hát igen, kevesebbet kell pancsikolni.

Mellesleg mi is poénnak vettük az ilyesmit. Nálunk meleg víz volt, de fűtés nem mindig.

Esetleg vízforralóval csinálhattok meleg vizet. Aztán majd megunják a hatalmas villanyszámlát. :)

2009. márc. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!