Hogyan sztrájkolnátok, ha a kollégiumban nincs melegvíz?
Megszorítások vannak.. Ne fürdjé' le! <-- bocsi, de ezt nem hagyhattam ki.. :)
Nem tudom mennyire lenne hatásos, én is voltam koleszos, nálunk is hamar elfogyott a melegvíz. Nézd, mi ezt poénként fogtuk fel, de persze, az nem most volt.
Inkább előbb beszéljetek az intézmény igazgatójával.
A fűtéssel is spórolnak (van 21 fok?) vagy csak a melegvízzel?
Nálunk se volt a koliba melegvíz szinte sose, sőt fűtés se nagyon. Fel is voltunk háborodva sokszor, de végülis buli volt..Nem sokat tehettünk ellene, hiszen maga a rendszer volt rossz.
Nem feltétlen petícióval kell indulni, lehet, hogy elég lenne csak a nevelőtanároknak mondani a dolgot, és az igazgató elé állni a dologgal, ha rendes, akkor megoldja, ha nem, akkor jöhet a petíció..ha még ez sem segít, akkor ennél felsőbb rétegekhez kell mennetek, akik a gyermekek jogait védik..Elvégre fizettek a koliért(gondolom) és ennyi a minimum, az emberi jogokról nem beszélve..hiszen ez még sem Auschwitz :)
Sok sikert
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat. :)
Majd valamivel próbálkozunk, mert ez nem állapot. :S
A radiátorok fűtenek, mint állat, de melegvíz nincs.
Lehet azt gondolják, hogy ha a radiátornál felmelgedtünk, akkkor hideg vízzel hűtjük magunkat. xD
Hát igen, kevesebbet kell pancsikolni.
Mellesleg mi is poénnak vettük az ilyesmit. Nálunk meleg víz volt, de fűtés nem mindig.
Esetleg vízforralóval csinálhattok meleg vizet. Aztán majd megunják a hatalmas villanyszámlát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!