Egy kollégiumban tényleg normális az, hogy mindenki mindenki cuccához hozzáér, kölcsön vesz mindent, anélkül, hogy megkérdezné?
Ez hülyeség. Mi maximum a konyhai dolgokat (szendvics sütő, edények, stb.) használtuk közösen, de ezt is tisztáztuk és semmi probléma nem volt.
Néha előfordult, hogy egy szobatársam kért tusfürdőt mert neki pont kifogyott, vagy amikor nem volt már tiszta pólója akkor kért egyet arra a napra, de ilyenkor meg úgyis szívesen segítünk egymásnak.
De pl. a hűtőben és a polcokon mindenkinek saját részlege volt, ahová soha, egyszer sem nyúlt más.
Persze egyetemi koleszról beszélek, és a mi blokkunkban 6 fiú volt, 2 szobában. Minden nagyon jó volt, imádtam.
Én nem kolis voltam de az egyik lakótársam még is minden cuccom kölcsönvette, megette állandóan a kajám és soha nem vett helyette mást ha elfogyott... azóta ő már csak az exlakótársam:)
Szerintem felesleges előre paráznod ezen, nem tudhatod milyen emberekkel laksz majd együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!