Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnak egyes emberek...

Hogy tudnak egyes emberek ilyen koszban élni?

Figyelt kérdés
Voltam a barátnőmnél 2 napig.. Aztán amikor beléptem akkora kupi és kosz volt hogy leesett az állam.. pók háló hegyek voltak, semmi sem volt tiszta a kutya oda pisilt felmosták szintén koszos vízzel és ennyi .. Mindig tiszta ruhába jár.. legkülönb parfümöket stb megveszik de tisztaság az 0.. Nem kibeszélni akarom de nem értem az ilyen embereket... Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 28. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
off: gyűlnek a 73-asok :D
2011. jún. 28. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
engem csak a kosz zavar, a rendetlenség nem. Nálam egyébként a rendetlenség is olyan, hogy körülnézek, atyaúristen-hogy-néz-ki-minden, aztán 10 perc alatt rend lesz.
2011. jún. 28. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
most érettségi időszak alatt láttátok volna a szobámat:P Már én is féltem bemenni, pedig egyébként hetente, max. kéthetente mindent kitakarítok, letörölgetek, felmosok stb.:)
2011. jún. 28. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Én nem akarom azzal tölteni az életem felét, hogy takarítok. Ismerek egy csajt, akinek van két kisgyereke, de reggel és este is felmossa a konyhát, előszobát és porszívózik minden nap. Így a gyerekei is annyira baci-érzékenyek lettek, hogy mihelyt kikerülnek onnan, megbetegszenek. Legyen rend valamilyen szinten, de én nem fogok nap nap után csúszni-mászni a földön, hogy csilli-villi legyen a lakás. Az más, ha jön valaki, és tudom, akkor rákészülök.
2011. jún. 28. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:
"kanapén egy egész evolúció" Hát ez jó:D:D Jó de akkor is még a wc-re sem mertem ráülni... Jó ezért nem ítélem el meg nem szakad meg ez miatt a barátságunk, de amikor megláttam akkor kiakadtam egy kicsit mert mindig úgy gondoltam hogy tiszták... Az Apja az asztalnál csapta a legyet és ott hagyta.. na ott kapott el a hányinger...
2011. jún. 28. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!