Voltam a barátnőmnél 2 napig.. Aztán amikor beléptem akkora kupi és kosz volt hogy leesett az állam.. pók háló hegyek voltak, semmi sem volt tiszta a kutya oda pisilt felmosták szintén koszos vízzel és ennyi .. Mindig tiszta ruhába jár.. legkülönb parfümöket stb megveszik de tisztaság az 0.. Nem kibeszélni akarom de nem értem az ilyen embereket... Köszönöm a válaszokat.
Nálam is szokott disznóól lenni,anyám először fél szivinkfartust kapott.Utálom a rendet.Nem takaritok naponta órákat.Ha nincs kedvem,nem mosogatok 3 napig.
akinek nem tetszik,ne jöjjön be...
2011. jún. 28. 12:13
2/15 napietus válasza:
vannak igénytelen emberek, én sem értem, hogy lehet így élni.
2011. jún. 28. 12:14
3/15 anonim válasza:
Ha így nőtt fel, ezt tartja természetesnek.
2011. jún. 28. 12:19
4/15 anonim válasza:
Azért az embernek kell hogy legyen igénye a tisztaságra.Nem azt mondom, hogy a légy is s.ggen csússzon, de 3 napi mosatlan már büdös is, nem beszélve a bacilusokról, amik szaporodnak rajta.
Mondom ezt én, aki a 270nm-es, 7 szobás házunkat tartom rendben.És ez nem kis meló, de még senki nem fordult ki tőlünk.Sőt.
35/N
2011. jún. 28. 12:20
5/15 anonim válasza:
Már nem azért,de neked ehhez semmi közöd sincs. Téged miért zavar? Nem volt kötelező(gondolom) odamenni szóval inkább örülj neki,hogy ott lehettél a barátnőddel. Ha igaz barátnők vagytok akkor elfogadod olyannak,amilyen.
2011. jún. 28. 12:22
6/15 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek ne foglalkkozz vele. Nekem is van ilyen ismerősöm. Ha hozzá megyek, akkor már eleve olyan ruhába megyek, amit utána azonnal mosok. nem azért mert egy akkora fertő lenne a ház, de kutya macska bent, semmi bajom nincs még velük se, csak akkor takarítani kell mellé.
2011. jún. 28. 12:26
7/15 anonim válasza:
Nem is a kosszal van a gond hanem h nem takarít ki ha megy hozzá vki.
Én havonta 2x mosogatok(kevés edényt használok, főleg szendvicsen és konzerven élek)
porszívózni/takarítani is csak akkor kezdek ha jönnek a szüleim v bárki más.
Tehát ha saját maga miatt nem takarít, azért látogatáskor megerőltethetné magát.
2011. jún. 28. 12:28
8/15 anonim válasza:
Nekem is van ilyen barátnőm, aki tip-top, jó ruhák, tisztán öltözködik, parfümök stb. Aztán egyszer elmentünk hozzájuk kertipartira, de a wc ugye bent volt. Az a kosz ami ott volt. Csupa kutyaszőr minden,porpumák,pókhálók, kanapén egy egész evolúció. Fujj. De rajta még egy kutyaszőrt se láttam soha :D Engem nem érdekel, nem megyek oda, inkább nálunk vagy máshol találkozunk. Így nőttek fel. Ja és mindig mondta, hogy a barátjánál ő takarít, mert a fickó nem képes. Ehhez képest az ő lakása :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!