Ezért most rasszista/fajgyűlölő vagyok?
Sok olyan zenét hallgatok amik a magyarokról szólnak (FankaDeli, Kárpátia, Beatrice stb.). Van sok Magyarországos pólóm van köztük olyan is amin van felirat is, van Nagy-magyarországos nyakláncom, kitűzőm, rajzolok magyar zászlókat néha. És teljes mértékben utálom a cigányokat. Sok élősködő barom. Igaz, hogy kivételek mindig vannak, én is ismerek 1-2 kivételt. Ismerek egy cigány embert aki szorgalmas, becsületesen dolgozik, minden éven felássa a kertet, ültet, kapál és rendesen el is tudja tartani azt, mindig tiszta, sose büdös. Ott van a legnagyobb gáz, hogy a drága 17 éves nővérem (nem velünk lakik mert apa már rég elvált az anyjától) egy cigánytól terhes. Amióta megtudtam, hogy ő cigányokkal barátkozik azóta tagadom, hogy rokonom. Tegnap balhéba is kerültem cigányokkal. Ja és nagyin tudom utálni, hogy a cigányok szinte minden büntetésből kimaradnak. Kaptam már olyanokat, hogy milyen rasszista vagyok meg ilyenek. Igazából nem is nagyon érdekel, mert inkább leszek rasszista mint cigánypárti. Most akkor mi van?
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!