Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezért most rasszista/fajgyűlöl...

Ezért most rasszista/fajgyűlölő vagyok?

Figyelt kérdés

Sok olyan zenét hallgatok amik a magyarokról szólnak (FankaDeli, Kárpátia, Beatrice stb.). Van sok Magyarországos pólóm van köztük olyan is amin van felirat is, van Nagy-magyarországos nyakláncom, kitűzőm, rajzolok magyar zászlókat néha. És teljes mértékben utálom a cigányokat. Sok élősködő barom. Igaz, hogy kivételek mindig vannak, én is ismerek 1-2 kivételt. Ismerek egy cigány embert aki szorgalmas, becsületesen dolgozik, minden éven felássa a kertet, ültet, kapál és rendesen el is tudja tartani azt, mindig tiszta, sose büdös. Ott van a legnagyobb gáz, hogy a drága 17 éves nővérem (nem velünk lakik mert apa már rég elvált az anyjától) egy cigánytól terhes. Amióta megtudtam, hogy ő cigányokkal barátkozik azóta tagadom, hogy rokonom. Tegnap balhéba is kerültem cigányokkal. Ja és nagyin tudom utálni, hogy a cigányok szinte minden büntetésből kimaradnak. Kaptam már olyanokat, hogy milyen rasszista vagyok meg ilyenek. Igazából nem is nagyon érdekel, mert inkább leszek rasszista mint cigánypárti. Most akkor mi van?

14L

2011. jún. 26. 10:34
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
A nővérem más településen lakik. Már régóta nem jár ide (már mondtam ha apa meg az ő anyja elváltak) így a gyerekkel nem fogok együtt élni. Sőt szerintem találkozni se de igazából nekem tök mind1. Az igaz h tiszta lapokkal indul de nagy az esély rá h olyan lesz mint a többi. A falunak pont azon a részén laknak ahol a cigányok, tiszta retek ott minden ház, koszosak az emberek és hazudoznak össze vissza. Akkor ő miért lenne más ha ilyen környezetben fog felnőni? A nővérem se lett volna ilyen, de hála az annyának ilyen lett
2011. jún. 28. 14:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Milyen balhéd volt a cigányokkal már? verekedtél már?
2011. júl. 1. 16:28
 23/26 anonim ***** válasza:
18%
Én is utálom a cigányokat, de nem megyek a közelükbe és nem is beszélek róluk. :D
2012. jan. 17. 16:11
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
A cigány is ugyon olyan EMBER mint te.Neked se esne jól ha egy egész világ kiközösítene és megvetne csak mert másnak születtél.
2012. szept. 26. 11:01
 25/26 A kérdező kommentje:
Csak is a saját népe tehet arról, hogy ki vannak közösítve... mondanom sem kell, hogy nem ok nélkül.
2012. szept. 26. 13:36
 26/26 anonim ***** válasza:
És az egyes embernek mi köze van ehhez?
2012. szept. 26. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!