Ezért most rasszista/fajgyűlölő vagyok?
Sok olyan zenét hallgatok amik a magyarokról szólnak (FankaDeli, Kárpátia, Beatrice stb.). Van sok Magyarországos pólóm van köztük olyan is amin van felirat is, van Nagy-magyarországos nyakláncom, kitűzőm, rajzolok magyar zászlókat néha. És teljes mértékben utálom a cigányokat. Sok élősködő barom. Igaz, hogy kivételek mindig vannak, én is ismerek 1-2 kivételt. Ismerek egy cigány embert aki szorgalmas, becsületesen dolgozik, minden éven felássa a kertet, ültet, kapál és rendesen el is tudja tartani azt, mindig tiszta, sose büdös. Ott van a legnagyobb gáz, hogy a drága 17 éves nővérem (nem velünk lakik mert apa már rég elvált az anyjától) egy cigánytól terhes. Amióta megtudtam, hogy ő cigányokkal barátkozik azóta tagadom, hogy rokonom. Tegnap balhéba is kerültem cigányokkal. Ja és nagyin tudom utálni, hogy a cigányok szinte minden büntetésből kimaradnak. Kaptam már olyanokat, hogy milyen rasszista vagyok meg ilyenek. Igazából nem is nagyon érdekel, mert inkább leszek rasszista mint cigánypárti. Most akkor mi van?
14L
Miféle fajvédők járnak ide,nem semmi.:D
Lehurrogjátok mert utálja a cigányokat?Ez kész. :D A cigányokat csak az nem utálja aki még nem találkozott velük.
Senkit nem lehet utálni a származása miatt,mert az rasszizmus!
Azt az embert lehet utálni,aki nem tud beilleszkedni a társadalomba,lop,csal stb. Ilyen ember a magyarok között is nagyon sok van. Sokszor nem is a legszegényebb magyarok lopnak,csalnak,többet,mint egy cigány.
14 évesen a korod velejárója, h szélsőségekben gondolkodsz. Én inkább úgy fogalmaznék, h bizonyos (jogosan) elítélendő tulajdonságokat gyűlölsz, és ezeket kivetíted egy célközösségre. Semmilyen népet, vallást, irányultságot, stb... nem kell gyűlölni, nincs is értelme.
Ha nem akarsz rasszista lenni, a cselekedetei alapján ítéld meg az embereket, méghozzá mindegyiket egyenként, ne gyűjtőfogalmakban gondolkozz.
A nővéred pedig bármi is történjék, mindig is a Te véred marad. Gondold végig, árt neked azzal, ha a putris cigányt szereti? Hát akkor...?
Nem a kor velejárója a szélsőségben gondolkodás. Én is voltam fiatal és lázadó, de attól még volt annyi eszem, hogy nem hittem el a világ fekete-fehér...
Az meg a sors iróniája, hogy a nővéredet felcsinálta egy putris cigány. Tessék bosszankodni, aki hülye, szenvedjen.:)
Az, h Te nem tudod elfogadni a nővéred döntését, és a születendő új családtagot, nem a nővéred problémája, hanem a Tied. Egy újszülött gyerek pedig friss lapokkal kezdi az életét, vagyis végképp semmi köze a Te problémádhoz. Azzal, ha érezteted a gyerekkel, h max megtűrt családtag, viszont te magad generálsz elemi gyűlöletet benne a "fehér" emberrel szemben. Nem túl korrekt dolog, és akkor most finoman fogalmaztam...
Hiszen miért is kellene akkor a későbbiekben tiszteletben tartania a "nemcigányokat", ha első pillanattól kezdve azt látja, h a szűkebb családi körében élő "fehérek" sz@rba sem veszik egy olyan dolog miatt, amiről semmit nem tehet?
És ha meglop egy magyar, vagy teherbe ejti a nővéredet egy másik magyar, onnantól őket is utálni fogod? Mert mind ilyen?
Egyébként hallottál már az önbeteljesítő jóslatról? Elképzelted, milyen lehet úgy felnőni kb. három éves kortól, hogy gyanakvó, előítéletes tekintetek kísérnek amerre jársz? Rád gondolnak elsőként, ha valami eltűnik? Vagy csak megjelensz, és mindenki szorosabban fogja a táskáját a buszon? Persze, rossz tapasztalataik vannak az embereknek, de ettől ez még nagyon bántó az adott személynek, aki átéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!