Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek?!...

Miért ilyenek az emberek?! (többi lenn)

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogz minden ember irigykedik valami miatt rám,nem énvagyok a lényeg,mert ahogy észrevettem másokkal is igy viselkednek mostanában a fiatalok. A történet az hogy mindent megkapok kb amit akarok, persze csak olyasmiket amire valóban szükségem van, és sok embertől hallom, hogz húhh apucinak a kisfia mindent megkap amit akar, most is úgy áll , hogy kapok egy új motrot, és már többen hangoztatták, hogy minek az neked, meg ilyesfajta megjegyzéseket intéznek felém hogy : hát persze akinek van pénze,annak lehet stbstb.

Nemértem miért kell igy viselkedni, elhiszem hogy vannak akik rosszabbul élnek és nem engedhetik meg maguknak az ilyesfajta dolgokat, viszont biztos vagyok abban is , hogy vannak olyanok is akik sokkal jobban élnek.. Sőőt.

A történethez hozzátartozik, hogz apám ezt a pénzt kemény munkával keresi/kereste meg, szóval szerintem ha valaki akar dolgozni annak adott ez a lehetőség. ( nem mérnök,nem tanár, nem politikus az apám,a két kezével keresi a pénzt ) 17éves fejjel nemtudom megszámolni a 2 kezemen hányszor maradt velem szabadidejében , hogy valamit közösen csináljunk,inkább elment dolgozni, reggel elmegy, délután megjön, ebédel,és már dolgozik is tovább. Szó sincs arról , hogy valami hiányom lenne,hogy velem nemfoglalkozott úgy mint más apa a fiával, mindig aztmondja , inkább elmegy dolgozni ,hogy megadhasson mindent amire szükségünk van, mintsem aludjon, vagy valami olyat csináljon amit szeret, végülis ez szerintem igy van rendjén, 1 apának a családjára kell összpontositani, és majd ha 1x apa leszek, biztos énis ezt az utat fogom bejárni.

Mással is előfordul,hogy irigyek rá? Itt a városban mindenki úgyvan,hogy : nah ottvan xy, a gazdag gyerek,mekkora 1 b*romarc.

Nemtudom hogy ilyesmi , hogy jut a többi kamasz eszébe , hogy mert nekem kicsit több van mint másnak, már rögtön, 1 rossz ember lennék.

Szó sincs arról ,hogy engem ezek a problémák ténylegesen zavarnának, egyszerüen próbálok kérdést kapni az ilyen kérdésekre.

Üdv.

17/F

2011. jún. 25. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Azért, mert nem tartjuk a markunkat segélyért, meg nem a családtól várjuk el, hogy segítsen anyagilag, hanem mindketten eljárunk tartós betegséggel dolgozni, így jelenleg nem panaszkodunk az anyagiakra, a család egy-két lustább tagja elvárná, hogy vegyünk meg ezt vagy azt neki, ebédeltessük állandóan, családi banknak néznek, és úgy gondolják, hogy nekünk nincs szükségünk a kölcsön adott pénzre, tehát nem is adják meg, vagy csak nagyon-nagyon-nagyon soká...

Írígyek az emberek, szeretnek mindent megkapni úgy, hogy szinte semmit se kelljen csinálni érte, ha valakinek több van mint neki, akkor már jön a rosszindulat...

És akikről én írtam, azok nem fiatalok, jobban is élhetnének, de nem gondolkodtak, saját magukat hajszolták bele a csóróságba. Egyszer említettük, hogy lehet, hogy mi is padlóra kerülünk anyagilag. Semmi eggyütt érzés, inkább mintha kis kárörvendés lett volna-legalább majd ti is megtudjátok milyen csórónak lenni-szinte hallottam a gondolatát.

2011. jún. 25. 23:29
 2/3 A kérdező kommentje:
hát sajnos igyvan, teljesen igaza(d) van, ha másnak nincs meg amit szeretne már rögtön elöjön a rosszindulat : )
2011. jún. 25. 23:50
 3/3 anonim válasza:

nem tehetsz róla, ha tényleg olyan vagy, hogy nem dicsekszel és megbecsülöd amid van.

a többi tini irányából ez csak irigység... tudod ha nekik nem lehet akkor másnak se legyen. pedig nem hiszem, hogyha jóarcok lennének veled-haverok lennétek akkor ne adnád kölcsön egyszer-egyszer, vagy hogy kipróbálhassák

ha már nekik sajátra nincs lehetőség

nem igazán tudsz mit tenni ellene, próbálj minél szerényebb lenni, és ha beszólnak reagálj felnőtt szintén, ne süllyed a szintjükre

elmondhatod azt is nekik amit itt leírtál... :)

2011. jún. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!