Régen a Rákosi korszakban voltak tetovált emberek/nők?
Felmerült bennem a kérdés és kíváncsi vagyok, ha lenne még egyszer egy ilyen rendszer akkor velünk mit csinálnának?
23/F
Voltak már előtte is. [link]
Szerintem nem nagyon lehetett népszerű ebben a korszakban, nem hiszem, hogy olyan könnyen be lehetett volna szerezni az ehhez szükséges eszközöket. Gondolj bele, még a legalapvetőbb kaják is hiányoztak sokszor. Éppen ezért nem hiszem, hogy üldözték, nem is nagyon találkozhattak a problémával.
A tetoválás a 20. század elején az alsóbb rétegekben volt divatos pontosan úgy mint a kalózoknál; "Szeretlek Rozi"
Mondjuk a Rákosi rendszerben pont leszarták, épült a szocializmus. Ha mondjuk egy jó nagy tetkód lett volna Ferenc József létedre akkor az ciki..
Az erkölcs az más téma, valakinek egy nyílvános csók már erkölcstelen
Csak erre voltam kíváncsi hogy lenne-e okom félni amiért meghurcolnának, mert napjainkban már lesz*rják csak legyen esze az illetően és végezze a munkáját
Nekem is csak az kompenzálja a külsőm, hogy van mellé tudásom ahhoz amihez kell ennyi pont elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!