Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire veszélyes a Keleti...

Ennyire veszélyes a Keleti környéke?

Figyelt kérdés

Elsős kolis egyetemista vagyok Pesten, és a héten eltűnt a koliból egy srác, aki utoljára a Keletinél sörözött a haverjaival. Engem nagyon megdöbbentett, most az ő képeivel van tele a koli...itt voltak a szülei is, szörnyű :(

És azóta mindenki mondogatja, hogy hát igen, a Keleti durva hely, főleg éjszaka, meg hallottam, hogy a fél alvilág ott van, meg ilyenek...és most nagyon megijedtem, már párszor jöttem haza úgy éjszaka, hogy a Keletinél szálltam fel a trolira (80), hát láttam már csöveseket, romákat, de meg sem fordult a fejemben, hogy "ennyire" veszélyben lehetek. :(

Mit gondoltok? Persze nem lehet tudni, hogy mi lett a sráccal, remélem, előkerül. De ha öngyilkos lett volna, már biztos megtalálták volna. A többiek szerint elrabolták :(

Holnap lesz a Múzeumok Éjszakája, már nagyon vártam, de most teljesen kikészültem, hogy hogy fogok hazajönni éjszaka, meg úgy egyáltalán :(

2011. jún. 23. 22:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:27

A IX.-ben is vannak elég "érdekes" környékek. Úgy tűnik, kifogod a város legveszélyesebb pontjait.

Vannak hírhedt környékek, de a város nagy része elég nyugodt. Aki itt lakik, annak egyszerűen tudnia kell, hova nem érdemes menni, és akkor nem kerül bajba.

2011. jún. 23. 23:11
 32/42 anonim ***** válasza:
75%

naja, pont ezt bírom pestben, a vidékkel ellentétben, h legalább normálisan ki vannak világítva a terek és az utcák. még a leghalálfaszább külkerületben is. vidéken örülök, ha a főutcán ég 500m-enként 1 lámpa.

és lassan már tényleg a bugyimban is lesz egy kamera, szóval dont foss, nem olyan vészes hely, ahogy ezt egyesek elképzelik.

és igen, a pályaudvarok mindenhol a világon zűrös helyek, ott koncentrálódik a suttyóság...

2011. jún. 23. 23:12
 33/42 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy én 'vidéki' vagyok és nem értem mit pattogtok hogy Bp milyen jó, vidékhez képest. Én debreceni vagyok és százszor nyugodtabb, tisztább mint Pest. Ja és lámpa is van. hehe
2011. jún. 24. 00:05
 34/42 anonim ***** válasza:

Itt nőttem fel és azt tanácsolnám neked, hogy a veszélyes helyeket kerüld el. Nekem a keleti mindenképpen ilyennek számít. Ha nagyon késő van vagy sötét, mindig visz valaki vagy taxi. Nekem sajnos már voltak problémáim. Kicsi, törékeny és nő vagyok. Hiába öltözöm normálisan, ennek ellenére is voltak gondok. Arra válaszul az ember tart magánál védőeszközöket, de jobb megelőzni - és beülni taxiba.

Pont a Keletinél, a 24-es végállomásánál mentem utoljára haza egyedül és tömegközlekedéssel. Megfogta a vállam valaki, hogy milyen csinos vagyok. Ráütöttem, majd az illető felé, erre elkezdett ordítozni. Hatalmas stressz alatt álltam, elővettem a védőeszközt, használtam - szerencsére nem rám érkezett a permet. Utána meg azon aggódtam, hogy látta-e rendőr, nehogy engem vigyenek be a hülye pasas miatt, akit magára hagytam és elszaladtam. Hiába van ott a Mosonyi utcánál a rendőrségi létesítmény, nem érzem magam biztonságban. Azóta vagy családtag visz haza vagy ismerős vagy taxi. Mondhatja bárki, hogy ne féljek, akkor is félni fogok.

2011. jún. 24. 02:23
 35/42 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azért majd írd meg, hogy előkerült-e a srác.
2011. jún. 24. 15:03
 36/42 anonim ***** válasza:

Tegnap 22:45!

Azért vidéken sem olyan ám az élet, ahogyan azt Móricka elképzeli.. hogy a legnagyobb gond a Mari néni tyúkja alól a róka által ellopott tojás.. Én vidéki vagyok, te pesti, úgyhogy nem csoda, hogy mindenki a saját lakóhelyét ismeri és a másikét kevésbé. Bár én ősztől Pesten tanulok, szóval már én is ismerem Pest egy jelentős részét. A Keletinél még engem sem ért attrocitás, éjjel meg alapból nem járkálok arra, hanem alszom. Inkább csak a csövesek és hajléktalanok ijesztőek, de nem jellemző, hogy neki is mennének az embernek. De azért fő az óvatosság.

2011. jún. 24. 23:13
 37/42 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok.

Sajnálom a vidéki haverodat, de ő ment oda, és gondolom azért tudta, milyen helyre megy. Ha meg új hely volt neki, akkor kellemetlen meglepetés érte. Alapból nem kellene diszkóba járni, dehát ha ő ott jól érzi magát.. Egyébként vannak biztonságos helyek is. A WestBalkán óta egyébként inkább hagyjuk ezt a témát, ha jól tudom, az sem vidéken történt..

2011. jún. 24. 23:17
 38/42 anonim válasza:

Hát szerintem valószínűbb hogy részegen beledőlt a dunába, vagy heccből felültek egy vonatra és lementek a balcsira (vagy akárhova), minthogy az alvilág eltette láb alól...

Egyébként meg mivel a fél város be van kamerázva, a közterületfigyelő kamerákon vissza lehet nézni szerintem hogy mikor merre volt.

2011. jún. 25. 07:31
 39/42 A kérdező kommentje:

Ma mondta a portás, hogy megtalálták a srác holttestét, de nem tudom, hogy hol. De már én is inkább gondolom azt, hogy öngyilkos lett, mint hogy eltették láb alól, annak nagyobb visszhangja lenne.

De nem értem, miért tesz ilyet egy baráti sörözés után valaki? :S

2011. jún. 25. 12:06
 40/42 anonim ***** válasza:
én a keletinél lakom jo pár éve és egyátalán nem olyan gáz hely, mint ahogy leírjátok... jézusom... csövesek meg mindenhol vannak...
2011. aug. 12. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!