Ennyire veszélyes a Keleti környéke?
Elsős kolis egyetemista vagyok Pesten, és a héten eltűnt a koliból egy srác, aki utoljára a Keletinél sörözött a haverjaival. Engem nagyon megdöbbentett, most az ő képeivel van tele a koli...itt voltak a szülei is, szörnyű :(
És azóta mindenki mondogatja, hogy hát igen, a Keleti durva hely, főleg éjszaka, meg hallottam, hogy a fél alvilág ott van, meg ilyenek...és most nagyon megijedtem, már párszor jöttem haza úgy éjszaka, hogy a Keletinél szálltam fel a trolira (80), hát láttam már csöveseket, romákat, de meg sem fordult a fejemben, hogy "ennyire" veszélyben lehetek. :(
Mit gondoltok? Persze nem lehet tudni, hogy mi lett a sráccal, remélem, előkerül. De ha öngyilkos lett volna, már biztos megtalálták volna. A többiek szerint elrabolták :(
Holnap lesz a Múzeumok Éjszakája, már nagyon vártam, de most teljesen kikészültem, hogy hogy fogok hazajönni éjszaka, meg úgy egyáltalán :(
sajnálatos, ami a fiúval történt.
de tősgyökeres Bp-iként mondom, h azért nem olyan alvilági hely az, h bárkit feldarabolnak csak mert arra jár éjszaka.
lehet, h azért mert nem vagyok egy klasszik jócsaj, de még sosem kötöttek belém, vagy próbáltak kirabolni (koppkopp), akárhol is jártam éjjel, még akkor sem, ha egyedül voltam.
nem kell feltűnősködni, meg olyan cuccokban járni, ami vonzza a sötét alakokat.
ha meg az ember be van karmolva, akkor az ilyen helyen alap, h vigyáznak rá a józanabb haverjai. ha nem, akkor ők a szar emberek. persze, az is balga, aki úgy berúg, h azt sem tudja hány óra, de ittasan ilyen helyen mászkálni egyedül nem egy életbiztosítás.
Hát igen, ahogy mondod: ennyire veszélyes a Keleti környéke. Én is elsőéves egyetemista vagyok, tavaly ősszel kerültem fel a mocskos, zajos, büdös fővárosba a kellemes, nyugodt vidéki otthonomból. Sajnos az emberek embersége rohamosan süllyed, és megbízni sajnos egyre kevesebb emberben lehet. Én is tapasztalom nap mint nap a Keleti pu. hangulatát, hiszen busszal a Keleti utáni első megállónál lakom, és mindennap arra járok be az egyetemre. A 80-as trolihoz vezető oldalrészről meg szintén nem lehet semmi jót mondani. Én még hála Istennek éjszaka nem jártam arra, de nagyon vigyázz magadra, és ha lehet, akkor mindenképpen szerezz magad mellé minimum 1 ismerőst, barátot, mert sajnos ott már bármi megtörténhet. És mindenképpen legyen nálad valami gázspray vagy fújós akármi, és a telód sem árt, ha kéznél van, benne a rendőrség számával. Bár adja Isten, hogy ne legyen rá szükség, de ez Magyarország, és sosem lehet tudni... :S
Aztán vigyázz magadra! Ha más nem, akkor menj haza taxival. Tudom, hogy nem olcsó, én sem vettem még igénybe soha, hanem én is tömegközlekedem agyba-főbe, de ezúttal lehet, hogy megérné. Háztól házig visz, nem kell remegned a trolimegállóban, hogy honnan ugrik-mászik-bújik elő egyik-másik csöves, hajléktalan és alvilági gazember.
Én ezt tudom most neked ajánlani.
Legjobbakat!
annyira bírom, mikor a vidékiek kész bűntanyaként írják le pestet. persze, ha nem itt nőttél fel, hanem egy álmos kisvárosban, ahol az volt a bűnözés csimborasszója, h a róka kilopta a tyúkot a Mari néni udvarából, akkor zűrösnek érzed.
ha mondjuk Harlemben nőttél volna fel, akkor ez lenne a nyugalom kicsiny szigete :D
vigyázni kell magadra, és hallgatni a megérzéseidre.
itt élek születésemtől, és még sosem történ olyan incidens, h azt mondjam, h na, most csomagolok!
ellenben egy vidéki diszkóban múlt hétvégén laposra verték a haveromat. erről ennyit.
Ennyire nem kell félni Budapesttől. Már rég meghalt volna itt mindenki, ha olyan veszélyes lenne, ahogy egyesek nyilatkoznak róla.
Borsod megyéhez képest a Keleti egy kellemes hely, néhány fura alakkal.
Igen, viszont a család bizonyára azzal nincs tisztában hogy az egyetemista nagyfiúk, lehet hangoskodott és szépen lenyugtatták.
Nem kell érzelgősködni mert tudom milyenek, mikor isznak utána meg nagy arcuk van.
Az igaz hogy voltak többen és pont 1 ember tűnt el, nem is megverték eltűnt milyen poén.
Én is láttam már olyan jó csajokat hazafelé menet az utcán hogy nemcsoda ha párosával szemtelenkednek velük.
Én itt élek, és itt nőttem fel ezen a "mocskos,zajos,büdös" bűntanya Budapesten, és velem se történt soha semmilyen incidens. Ellenben ha ne adj isten zónázó vonattal utazok 8 után, ami minden faluban megáll, hát, elég érdekes formák szoktak felszállni az ilyen kis isten háta mögötti településeken, néha úgy érzem magam mintha a Halálos kitérő egyik jelenetébe csöppentem volna... Csupa beltenyésztett suttyó.
egyébként apám mesélte (ő is itt született és nőtt fel), hogy a keleti már az ő fiatal korában is tré helynek számított, és nem a pestiek miatt, hanem pont azért, mert (pályaudvar lévén) sok volt ott a vidékről felszabadult, iskolázatlan paraszt. Érdekes hogy ez a "gáz helyzet" nem csak a keletire igaz, hanem az összes pályaudvarra...
Én mint vidéki, annyit mondhatok a fővárosról, hogy mikor ott jártam legutóbb, kerestünk egy házszámot, nem volt egyértelmű, út felújítás terelés, miegymás. Ahogy ott bámészkodtunk, odajött hozzánk egy idegen, megkérdezte mit keresünk, és útbaigazított. Itthon bambulnék? Agyon is vernének, ha nem ismernének! Ha tüsszentesz, meg mész a kazánra!
XDDD
Vigyázzatok magatokra! Üdve!
És még annyit hozzátennék, hogy a fél város be van kamerázva, éjszaka is rengetegen vannak az utcán, járnak a buszok, minden fényárban úszik, nem hiába van hogy a legtöbb támadás/nemi erőszak/stb pont hogy vidéken van, ahol annyira kihaltak az utcák, hogy akár a járda melletti bokorban is megerőszakolhatnak, egy db szemtanú nem lesz. Itt pesten az ilyesmit már nem olyan egyszerű bejátszani!
23:05voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!