Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire veszélyes a Keleti...

Ennyire veszélyes a Keleti környéke?

Figyelt kérdés

Elsős kolis egyetemista vagyok Pesten, és a héten eltűnt a koliból egy srác, aki utoljára a Keletinél sörözött a haverjaival. Engem nagyon megdöbbentett, most az ő képeivel van tele a koli...itt voltak a szülei is, szörnyű :(

És azóta mindenki mondogatja, hogy hát igen, a Keleti durva hely, főleg éjszaka, meg hallottam, hogy a fél alvilág ott van, meg ilyenek...és most nagyon megijedtem, már párszor jöttem haza úgy éjszaka, hogy a Keletinél szálltam fel a trolira (80), hát láttam már csöveseket, romákat, de meg sem fordult a fejemben, hogy "ennyire" veszélyben lehetek. :(

Mit gondoltok? Persze nem lehet tudni, hogy mi lett a sráccal, remélem, előkerül. De ha öngyilkos lett volna, már biztos megtalálták volna. A többiek szerint elrabolták :(

Holnap lesz a Múzeumok Éjszakája, már nagyon vártam, de most teljesen kikészültem, hogy hogy fogok hazajönni éjszaka, meg úgy egyáltalán :(

2011. jún. 23. 22:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
31%
Hát én eddig is rossz környéknek tartottam Pestet, de ezek után.. Inkább megyek Szegedre.
2011. jún. 23. 22:24
 12/42 anonim ***** válasza:
87%

Azért az egy főre eső bűnözési statisztikák még mindig nem olyan rosszak Pesten.

Egyébként én rendszeresen járok arra, meg amúgy kb. már az összes gázos részen laktam (ugyanis ott olcsók az albik), és még semmi bajom. kopp-kopp.

Nem kell kihívó magatartás tanúsítani, nem kell arany ékszereket meg méregdrága mobilt használni, semmilyen utcai szituba nem kell belefolyni, inkább nagy ívben elkerülni, és akkor semmi gond nem lesz.

13/42 anonim ***** válasza:
84%

Hihi. :)

Nekem, mint tősgyökeres Bp-inek nagyon vicces ezt olvasnom. :)

Az ember, ha itt él, beleszokik.

Ha nem vagy drogos, meg kötekedő huligán, ha nem öltözöl kihívóan mint vmi ribi, akkor nem sok félnivalód van.

14/42 anonim ***** válasza:
62%
Én a pesti trianoni felvonulás után kerültem többször is bajba, feketébe voltam, bakancsa, és nemzeti pólóba.Vártam a vonatot hajnalba..bő 4 órát töltöttünk az éjszakába a keletinél..kétszer tört ki verekedés, de a beszólások állandóak voltak..
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
És azt lehagytam, hogy belémkötöttek, utána elszaladtam, jöttek utánam.. Lefogtak, elővették a bicskát, kipakolták a zsebemet... Szerencsés vagyok, nem öltek meg
2011. jún. 23. 22:25
 16/42 szamóca.. ***** válasza:
100%
előfordulnak ilyen sztorik persze, de hát máshol is. pestnek vannak "veszélyesebb" részei, de ez korántsem jelenti azt hogy ha a keletinél jársz tuti megölnek. elég sokat járok blahán is, keletinél is megfordutlam már éjszaka is jó párszor, mégis élek. pest közbiztonsága nem a legrosszabb, és arányaibankevés az ilyen veszélyes környék. tanulj meg vigázni magadra.
2011. jún. 23. 22:26
 17/42 anonim válasza:
60%
már bocsi de ne lepődj meg hogy beléd kötöttek...
2011. jún. 23. 22:26
 18/42 anonim válasza:
84%

hogy kinek veszélyes, az emberfüggő. én már rengetegszer voltam arra éjszaka, szálltam vonatra, amikor még vidéken laktunk. 16/l voltam akkor. és tényleg érezni lehetett, hogy nem a legbiztonságosabb hely olyankor, tele volt a levegő feszkóval. de aki magabiztosan, és sietve sétál, arra nem szoktak rászállni, és is megúsztam, pedig tökéletes áldozatpélda lehetnék, a kicsi és törékeny.

meg, rendőrség is működik ott, gondolom, éjszaka kevésbé aktívak. és volt egy csaj, azt mondta, éjjel olyanok ott a rendőrök, hogy "meghívlak egy kávéra, cicus, mert szép a hajad", szal igen, veszélyes:D

de velem mégsem volt soha semmi (na jó, egyszer, de akkor szombat késő éjszaka volt, és már vonaton ültem), hozzáállás kérdése.

2011. jún. 23. 22:27
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

mert?

Még csak kihívóan se öltözködöm, ráadásul félénk kislány voltam, tehát garbó, hosszú nadrág...

20/42 A kérdező kommentje:

Ősszel még a IX. kerületben laktam, tele volt a környék brazilokkal, mégsem volt bennem különösebb félelemérzet éjszaka. De ez a hír kikészített.

Az sem megoldás, hogy elhagyjuk Pestet. Tényleg meg kell próbálni kimaradni ezekből a dolgokból. De azért ijesztő.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!