Szerintetek Stohl András megérdemli az enyhítést?
"egyből Ancsikát akarta bele kavarni, és a helyszínre hívta"
Én azért megvizsgálnám a kedves Ancsika felelősségét is a baleset után történtekben, ezért: "- Stohl András a tetőablakon mászott ki az autójából. Meg sem kérdezte tőlünk, hogy jól vagyunk-e, vagy segíthet-e valamiben. Szemmel láthatólag be volt rúgva, menni sem tudott. Telefonált az élettársának, vagy a barátnőjének, aki tíz percen belül érte jött. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a Stohl András részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy Stohl András megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a hírTV-nek a szemtanú."
Szerintem az lenne a lenyeg, hogy kivonjak a forgalombol olyan ertelemben, hogy masra ne legyen legalabb veszelyes. Tehat elsosorban azt tartanam fontosnak, hogy OROKRE vegyek el tole a jogositvanyt (semmilyen fellebbezesi lehetoseget ezzel kapcs. nem adnek neki), mivel nem is elso esete volt. En is voltam "aldozat" autobalesetben, igy tudom, hogy milyen az, mikor egy idiota miatt kell szenvedni. Penz nem karpotol, az karpotolna az aldozatokat, ha tudnak, hogy tobbe nem adjak meg ennek a senki masra tekintettel nem levo embernek a lehetoseget arra, hogy kart tegyen masban.
Tehat abban nem akarok/tudok allast foglalni, hogy a letoltendo segitene-e, de a jogositvanya bevonasaban biztos vagyok, hogy a legjobb megoldas lenne.
Emellett azt nem tudom megerteni, hogy miert van annyi ember, aki nem latja, hogy van Stohl Andras a szinesz es van Stohl Andras a maganember. Senki nem vitatja el tole, hogy tehetseges szinesz, szinkronszinesz. Amit tett, annak ehhez nincs koze. Miert nem lehet megerteni, hogy egy ember munkassagat el lehet ismerni anelkul, hogy a rossz tulajdonsagait, bunet, buncselekmenyeit elneznenk? Egy szivsebesz is sokat letesz az asztalra, megis mar reg bortonben csucsulne ugyanebben a helyzetben. Attol, hogy valaki muvesz, celeb vagy akarmilyen jotet lelek egyebkent, nem kell, hogy ADOTT tetteert feleljen? Tehat meg is olhet valakit, o ettol meg jo ember, mert jo a munkajaban? Ez az "egyenlok kozt is vannak meg egyenlobbek" tipikus esete. Teljes szinjatek az egesz, hogy most mindent odaadna, hogy megussza a bortont, meg ez az amnezias sztori is kitalacio. Fogalmam sincs, hogy hogy lehet ezt elhinni, mikor ennyi honap utan hirtelen allt ezzel elo arrol nem beszelve, hogy egyertelmuen kiderul, hogy nem befolyasolta o ezt semmiben. Mi lesz a csaladjaval? Talan dolgozni kellene? Nem hiszem el, hogy egy ilyen nagy muvesznek nincs semmi vagyona. Annyi haknizasbol, szinhazban szereplesbol stb-bol kizart, hogy ne lenne annyi tartaleka, amibol siman megelnenek 2-3 evig. A minimalberbol elok mit szoljanak? Nekik nincs felmentesre lehetoseguk.
21:25
Na ez a másik, hogy a családja miből fog megélni. Hát kérem kevesebbet kellett volna kokóra költeni! Most úgy próbálják beállítani, hogy ha ez az áldott jóember (akiről kiderült hogy már életet is mentett) börtönbe megy, akkor azzal az élettársa és gyereke, anyukája, meg az egész pereputtya éhen hal. Na ne már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!