Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miért ilyen...

A mai fiatalok miért ilyen hülyék?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy csak a hülyeségen jár az eszük a jövőre meg nem gondolnak drogoznak piálnak meg füveznek!
2011. jún. 20. 13:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatból ja meg hogy miért nem barátkozom normálisokkal ő velük foglalkozom csak nem bírom ha hülyék vannak a közelemben.
2011. jún. 20. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

Tényleg túlzol. Én most végeztem egy jó nevű gimnáziumban, mi is iszogattunk, néha más is volt, mégis jól ment a tanulás az osztály nagy részének, az osztályunk fele kitűnőre érettségizett, a többieknek becsúszott egy-egy négyes.

Egy szakközépben tényleg más a helyzet, de azért még nincs minden veszve, és ha valaki péntekenként iszogat egy kicsit, attól még tanulhat jól és lehet tájékozott. Az egyetemen pedig mindig is központi szerepet játszott az alkohol, ez nem újdonság.

2011. jún. 20. 14:33
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan csak a magam 19 évével beszélek itt, de néha nagyot nézek, milyen alapvető hiányosságaik vannak néha kulturális téren (mondom ezt informatikusként)... Na meg igen, a piálás. Tény, és való, hogyha bemész egy egyetemi kollégiumba, elszörnyedsz, kikből lesz a jövő értelmisége - csak azt nem veszed észre, hogy azok nagy része el se végzi a szakját. Ha meg vizsga van, akkor az van, semmi más.
2011. jún. 20. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igazad kerdezo. Valoszinuleg te rossz korokben mozogsz. Nem mindegy, hogy egy elit gimnaziumban nezelodsz vagy egy diszkoban. Egyebkent a nagyszuleink idejeben a fiuk alt. 12-13 evesen keztek el rendszeresen cigizni, inni is jo sokat ittak mar fiatal koruktol kezdve. Ezt nem kellene elfelejteni. Ez a "ezek a mai fiatalok!" szoveg mindig is meg volt. Csak generacios kulonbseg eredmenye. Mindig voltak jo es rossz eletu fiatalok. Ez igy is lesz.
2011. jún. 20. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:

A szülők nem figyelnek rájuk, egymástól meg a tévéből eltanulják a hülyeségeket.

Örülök, hogy kilógok a sorból, számomra nem vonzó a dekandencia.

21/L

2011. jún. 20. 17:30
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

Dehogy túloz. Rendőrségi felmérés szerint tavaly kb. a fiatalok 60%-a füvezik. Na, ha ez a fű, akkor gondolj bele, hogy mennyi a pia.

Nálunk már egyre elterjedtebb, hogy kirándulásra nem piát visznek, hanem egy rakat füvet...

2011. jún. 20. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
"A mai fiatalok miért ilyen hülyék?" - ötvenes évek, hatvanas évek, hetvenes évek, nyolcvanas évek, kilencvenes évek etc. mindig ez van.
2011. jún. 20. 20:25
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
haggyad már magad :'D mert te nem b@asztál be soha életedben nem? -.-" majd járok templomba hogy örüljél...
2011. jún. 21. 16:46
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
Én még sose "basztam be". Mehetsz templomba, ott legalább megvan rá az esély, hogy ember legyél.
2011. jún. 21. 16:53
 20/21 anonim ***** válasza:

"Rendőrségi felmérés szerint tavaly kb. a fiatalok 60%-a füvezik. Na, ha ez a fű, akkor gondolj bele, hogy mennyi a pia."

És Nyugat-Európában már apáink idejében is ez volt. Mégis normálisabb generáció lett belőlük, mint a mai magyar középkorú társaik.

2011. jún. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!