Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miért ilyen...

A mai fiatalok miért ilyen hülyék?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy csak a hülyeségen jár az eszük a jövőre meg nem gondolnak drogoznak piálnak meg füveznek!
2011. jún. 20. 13:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%
Nincs így.
2011. jún. 20. 13:18
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Jobbára nincs így, de a válasz nem bonyolult: elszúrták a szülők.
2011. jún. 20. 13:21
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Régen milyenek voltak???????????

Nem mindegyik fiatal ilyen,egyik csoporttársamnak se a hülyeségen jár az esze,nem drogoznak meg nem füveznek....

Azért mert te ezeket látod az utcán még nem feltétlenül mind ilyen...Nézz szét egy egyetemi könyvtárban:)

2011. jún. 20. 13:23
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

De sajnos igy van..Ha nem is drog, de a piálás, nem tanulás az nagyon megy.

Szerintem azért, mert mennek a többiek után, ritka az olyan, aki saját magát bevállalja, és van annyi esze, hogy a sulival meg a tanulással foglalkozzon.Amikor elballagtam a gimiből,(és egyre nyilvánvalobbá vált, hogy a többséget sehova sem fogják felvenni) szinte mindenki azt mondta, hogy ha visszatekerhetnék az időt, SOKKAL többet tanultak volna..

Hát ez van, a szülők reggeltől estig dolgoznak, a gyerek el van engedve akárhova, csak hogy ne zavarjon senkit otthon..Ez van.Végül ugy is ők szivják meg, csak most még élvezik a bulikat, meg a piálást.

2011. jún. 20. 13:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Jó azt elismerem hogy nem minden fiatal ilyen de 90% sajnos ilyen.
2011. jún. 20. 13:29
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 90%-kal is eléggé túlbecsülöd az arányt. Nagyon sok normális fiatal van, csak ők nem látványosak, mert hazamennek suli után.
2011. jún. 20. 13:32
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem pont, hogy a 90%-a nem ilyen. Csak most előszeretettel szidja mindenki a mai fiatalságot, hogy elkorcsosultak meg erkölcstelenek. A '60as évekbe galerikbe tömörülő hippikolóniák természetesen teljesen erkölcsösek voltak. Vagy a tizenakárhanyadik században a dekadens francia társadalom is példaértékű, nem is említve az ókori Rómát, amiről Madách is írt Az ember tragédiájában, nem éppen hízelgően. Platón is aggódva figyelte, hogy a következő generáció milyen borzalmas.

Szóval már több ezer éve hülyék a fiatalok, erkölcstelenek, bűnben élnek. Tyűűűűűűű...

2011. jún. 20. 13:34
 8/21 A kérdező kommentje:
Ez el nem a normális fiatalokra utaltam hanem az agyatlanokra aki ezt magára veszi az a mag baja!!
2011. jún. 20. 13:37
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
Minek kell a fiatalokat szidni? Kit érdekel mit csinálnak? a szülők gondja, nem a tiéd... attól, h neked a környezetedben ilyenek vannak, az is a te bajod, barátkozz más emberekkel. Fura, de nekem nem ilyen a baráti köröm és az meg nem érdekel, h a velem egyidős 18 évesek mi a frászt csinálnak. Az alsóbb korhatár meg pláne nem érdekel, pisisekkel nem foglalkozom
2011. jún. 20. 13:40
 10/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen, akinek ezt tanították, vagy ezt látta.
2011. jún. 20. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!