Akik azt állítják beszélgettek Jézussal meg Szűz Máriával azok bolondok vagy csak pénzt akarnak ebből csinálni?
Figyelt kérdés
Vagy miért mondanak ilyeneket? Ők maguk is elhiszik talán?2009. márc. 23. 17:32
2/15 anonim válasza:
Akármelyik variáns az említettek közül, egyesek bolondok, mások pénzért.
3/15 anonim válasza:
Sajnos mindkettő lehet ok. De az ilyen embereken segíteni kell, és persze a keresztényeken is. Pár év pszichológus megoldaná...
4/15 anonim válasza:
Én mindennap beszélek vele,hiszen imádkozok.Persze nem szavakkal válaszol,de biztosan érzem,hogy meghallgat és segít.Ha ezért bolondnak neveznek,hát vállalom!
5/15 anonim válasza:
volt már ilyen a történelemben (és nem az imára gondolok), de a legtöbb tényleg zavart
6/15 anonim válasza:
Hírnév(ebbe beletartozik a pénz)
Ezek az emberek 50felett vannak jóval általában.
7/15 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben nem a pénzért csinálják (persze van olyan is), hanem egyszerűen ebben hisznek. Váljék egészségükre!
8/15 anonim válasza:
Egy keresztény sem Jézushoz, sem Máriához nem imádkozhat!
Mint közbenjáró is csak Jézus jöhet szóba, Mária nem, a Biblia szerint. Hangsúlyozom, a Biblia szerint.
Az más kérdés, hogy bárki kereszténynek vallhatja magát.
9/15 anonim válasza:
No, senkinek a válsza sem volt elég jó?
Mi lenne, ha a változatosság kedvéért az olyanok, akik csak a lepontontozás ostoba sportjában jeleskednek, érvelnének is!
Pl. a 07:50-es választ cáfolja már meg nekem valaki a bibliából.
Vagy az a baj, hogy már a kérdés sem volt helyes?
10/15 anonim válasza:
Utolsó: hagyd! Ennyire viszi a fejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!