Tényleg létezik ilyen ma Magyarországon?
Egy ismerősünk testvérének a legjobb barátnőjét elütötte egy sportautó Pesten a belvárosban, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott! A lány minden porcikája eltörött, lehet, hogy bele is hal a sérüléseibe! Gondolom nem volt szép látvány.. Azt mondták, hogy a lányról mindent, még a kabátját is lelopták ott, az úttest kellős közepén!(bár 30 fokban nem értem a kabátot, bár nem tudom pontosan mikor történt az eset, sztem nem olyan rég, Nekünk tegnap mondták! mindegy) Ennyire elfajultak volna a dolgok kishazánkban?
Én nem hiszem el, de nem tudom ki színezne ki egy ilyen sztorit.. ??!!

Én ezt el tudom képzelni.Manapság még aki "jóerőben" van annak is figyelnie kell.Veszélyes ország lett.Velem is történt már 1 eset.Épp vidéken voltam temetésen,utána fényes nappal vártam a vonatot,nem dohányoztam meg semmi.Erre hallom messziről hogy üvölt nekem egy csávó,hogy g*ci magyarok,megyhogy azonnal adjak neki cigit.Nem tudom hogy honnan tudhatta hogy van nállam,mert nem gyújtottam rá.Az arcomtól megállt kb 5 centire és elismételte a mondandóját.Hát nem mertem neki mondani hogy nincs cigim,mert pont benne volt a táskámba az egész havi fizum,meg 2 igendrága telefon,és szerintemha nem adtam volna akkor elvette volna a táskám.Elvette az egész doboz cigimet.De a vonaton rosszabb volt az embereknek,mert telefonokat téptek ki a kezükből,meg nyakláncokat a nyakukból.
Bocs ha kicsit hosszú lett,megha nem érdekel.
De amit leirtál,teljesen elképzelhetőnek tartom :(

Sajnos megvan az esély, hogy tényleg így történt.
Néhány éve itt Miskolcon a Szinvaparki b.k. előtt esett össze egy 70-es, normálisn felöltözött pali (szóval nem nézett ki csövesnek). Azt hitték, részeg, közben meg szívrohama volt.
Ott mentek el mellette az emberek, és senki nem állt meg, senki nem hívott mentőt. Ott halt meg az öreg.

Hát, az igaz, hogy az ember már semmin sem lepődik meg, de ezt durvának tartom! Én szeretném nem elhinni.. :(
Komoly bajok vannak az emberekkel, ha hagynak meghalni valakit az út kellős közepén, még akkor is, ha esetleg egy hajléktalan (lett volna)!
Szomorú vagyok! Mi még akkor is megállunk, ha látjuk, hogy valakinek lerobbant a kocsija, hogy miben tudunk segíteni, ha épp nem sietünk!
Bár nem olyan rég egy idős bácsi robbant le egy forgalmas főút közepén, és senki(!) sem állt meg segíteni félretolni a kocsit, inkább dudáltak, meg szidták szegényt! Egyedül férjem állt meg, félretolta a kocsit, a bácsika meg meghatódva, azt se tudta, hogy köszönje meg, és mondta, hogy van nála egy kevés pénz, azt oda tudja adni a segítségért cserébe! Férjem persze nem fogadta el!
Amikor elmesélte Én is megkönnyeztem.. Ha csak egy kicsit odafigyelnénk másokra már sokkal jobb lenne a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!