Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az a "drogos" zene? Mitől...

Mi az a "drogos" zene? Mitől "drogos"? És egyébként miért van ennyi drogos ma Mo. -n és miért fogadják el őket?

Figyelt kérdés

Mindig azt érzem, hogy lemaradtam valamiről. Én egy normális, rendes családban nevelkedett srác vagyok, nem bulizok, nem ismerem a mai trendeket, szubkultúrákat. Nem értem, mi a jó a dubstepben, de főleg azt nem, hogy miért drogozik mindenki. A cigin is kiakadok, meg a piáláson, de az már közhelyszámba megy, 10-ből 9 fiatal úgyis azt csinálja. De a drogot nem bírom megérteni. Suliban állandóan hallom innen-onnan, fél füllel, hogy két asztal alá hányás közben milyen füvet szívnak, meg ilyenek. Amikor egyszer mentem órára, és meghallottam egy osztálytársőmet sápítozni, hogy úgy ICÁzna egyet, a legszívesebben behúztam volna neki. Hol él ez? Csak így, ennyi? Ilyen nyíltan? 40 kiló ha van az egész csaj, ha valaki, hát ő tönkreteszi magát. Csak én akadok ki ezen? Meg az össze ilyen lebuj, az ilyen RobotRock partik, ahol ahogy hallom, nincs olyan ember, aki ne lenne valami tudatmódosító szer (vagy szar) hatása alatt.

Mire jó ez? Miért jutottunk idáig? A családi egység meg nem léte az oka? Miért van az, hogy én erre sosem éreztem késztetést, mindenki más meg kipróbálja?

2011. jún. 16. 11:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni kérdező mert jó gyerek lehetsz de a rekviem egy álomért az egyik legnagyobb kamu drogos film amit csináltak. Egy heroinista nem úgy néz ki mint ahogy a főszereplők, és gyógyszerhasználattól senki nem fog felé rohanó hűtőket halucinálni.Egy heroinista élete százszor rosszabb, így ez a film ha elis érte a hatását nálad nem hiteles, ergó szar.

Ha képet akarsz kapni milyenek a heroinisták itt egy dokumentumfilm : [link]

2011. jún. 17. 09:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, borzasztó merev vagy!Ebből lehetnek később problémáid. Akik ma buliznak, azok ugyanolyan eséllyel fognak boldogulni, mint te, csak ők nem fáradnak ki, mikorra igazán lényeges lesz a teljesítményük, pl elhelyezkedéshez, karrierépítéshaz.
2011. jún. 18. 11:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem fáradnak ki? Ezt honnan szeded?
2011. jún. 18. 13:34
 24/28 anonim válasza:
úramisten, te nagyon gyér vagy. Én nem drogozok, nem cigizek, néha iszok, de ez sok te lemaradtál valahol 1900 ban -.-
2011. jún. 24. 23:28
 25/28 anonim ***** válasza:

57%-os-nak:

nem fáradnak ki a merevségük következményeiben. Ha az ember élete nem a tiltásokból és az ezeknek való megfelelésekből áll, akkor marad ereje a lényeges dolgokat véghezvinni, pl karriert építeni, abban, amiben igazán tehtséges.

2011. jún. 24. 23:42
 26/28 A kérdező kommentje:

"nem fáradnak ki a merevségük következményeiben. Ha az ember élete nem a tiltásokból és az ezeknek való megfelelésekből áll, akkor marad ereje a lényeges dolgokat véghezvinni, pl karriert építeni, abban, amiben igazán tehtséges."

Nem látom be, hogy egy "merev" embernek ez miért lenne nehezebb... nekem semmi nehézségbe nem ütközik nem benne lenni minden ivászatban.

2011. jún. 24. 23:51
 27/28 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy azért mert egy tini nem használ drogokat, rögtön elkönyvelik egy begyöpösödött szerencsétlennek...Igen, valószínűleg sokkal jobban boldogulna felnőttként, ha most minden alkalommal kiütné magát. Nem értem hol ebben az összefüggés, de biztos. Bírom, hogy mindenki lehurrogja, mert így gondolkodik, de ugyanezek az emberek hajtogatják folyton, hogy el kell fogadni más emberek nézeteit. Mégis szinte már megmagyarázzák neki, hogy ő hülye. Na meg stréber. Ez miért törvényszerű? Azért mert vannak értelmes gondolatai, és meg tud fogalmazni összeszedetten egy, vagy több mondatot? Kedves Kérdező! Szerintem tök jó, hogy határozott véleményed van erről a témáról. Nem leszel attól kevesebb, hogy nem vagy birka és nem mész az önpusztító tömeg után. Ellenben meghallgatod és végiggondolod mások véleményét is. Nem hinném, hogy a mostani drogosok bármivel is boldogabbak lesznek később. Főleg ha esetleg pánikbetegséggel, vagy hasonlókkal küszködve látogatják a pszichiátert, mint pl. a bátyám. És nem 1900-ban születtem, 24 éves vagyok, vannak barátaim, párkapcsolatom, járok bulizni, van melóm, sosem drogoztam ahogy a társaságom sem. Mégsem vagyok egy karót nyelt, boldogtalan szerencsétlen. Szerintem becsülendő, hogy egy tininek van saját véleménye, meglátása és nem hagyja magát befolyásolni. Lehet osztani, nem a népszerűségre hajtok. :)
2012. márc. 5. 20:37
 28/28 anonim válasza:
hanyok toled te budos homar streber
2016. dec. 8. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!