Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az a "drogos" zene? Mitől...

Mi az a "drogos" zene? Mitől "drogos"? És egyébként miért van ennyi drogos ma Mo. -n és miért fogadják el őket?

Figyelt kérdés

Mindig azt érzem, hogy lemaradtam valamiről. Én egy normális, rendes családban nevelkedett srác vagyok, nem bulizok, nem ismerem a mai trendeket, szubkultúrákat. Nem értem, mi a jó a dubstepben, de főleg azt nem, hogy miért drogozik mindenki. A cigin is kiakadok, meg a piáláson, de az már közhelyszámba megy, 10-ből 9 fiatal úgyis azt csinálja. De a drogot nem bírom megérteni. Suliban állandóan hallom innen-onnan, fél füllel, hogy két asztal alá hányás közben milyen füvet szívnak, meg ilyenek. Amikor egyszer mentem órára, és meghallottam egy osztálytársőmet sápítozni, hogy úgy ICÁzna egyet, a legszívesebben behúztam volna neki. Hol él ez? Csak így, ennyi? Ilyen nyíltan? 40 kiló ha van az egész csaj, ha valaki, hát ő tönkreteszi magát. Csak én akadok ki ezen? Meg az össze ilyen lebuj, az ilyen RobotRock partik, ahol ahogy hallom, nincs olyan ember, aki ne lenne valami tudatmódosító szer (vagy szar) hatása alatt.

Mire jó ez? Miért jutottunk idáig? A családi egység meg nem léte az oka? Miért van az, hogy én erre sosem éreztem késztetést, mindenki más meg kipróbálja?

2011. jún. 16. 11:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%
Egy az, hogy semmi közöd sincs hozzá. Én nem drogozok(eszembe se jutna kipróbálni), de a piálással/ cigizéssel mégis mi bajod van? Képzeld, rohadt jól éreztük most is magunkat, úgy,hogy ittunk/cigizünk hétvégén, pedig senkibe se kötöttünk bele,egyszerűen hülyültünk egy jót. Amúgy nem ez tart vissza attól, hogy sok haverod legyen, mivel én se szoktam úgy lerészegedni, hogy magamról se tudok. Egyébként olyan szép családja, mint az enyém, kevés embernek van, sokat vagyunk együtt, de a haverokkal is sokat vagyok, a kettő krvára nem zárja ki egymást...
2011. jún. 16. 12:06
 2/28 anonim ***** válasza:
76%

A drog elleni résszel egyetértek. Magam sem próbáltam soha.

De a "drogos zene" egy ostoba toposz, ami a meg nem ismerésen alapul.

Lehet hogy a te ismerőseid a dorgok miatt járnak partizni, de vagyunk jónéhányan akik a zenét szeretjük tiszta tudattal. Amikor még jártam bulizni, az ilyen drogos hülyegyerekeket droidoknak neveztük. Ők újratermelődnek, mert a tizenévesek mindig a látszat részébe szeretnek bele az e partykultúrának. Ha intelligensnek tartod magad, hanyagold a drogos zene kifejezést. Üdv.

2011. jún. 16. 12:12
 3/28 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként meg attól nem te vagy a mr. Tökély, hogy ezeket a dolgokat nem ismered. Első voltam
2011. jún. 16. 12:13
 4/28 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy ez ennyire új dolog. régen is voltak drogosok. és ne foglalkozz vele, ha nem tetszik. engem is eléggé idegesít pár ember, de akik csak jól érzik magukat, esetleg isznak egy kicsit vagy cigiznek azokat miért kell egyből lenézni?
2011. jún. 16. 12:14
 5/28 anonim ***** válasza:
63%
Annyira hevesen tetted fel a kérdést, hogy elég nyilvánvaló, hogy magaddal nem vagy elégedett ezzel kapcsolatban....talán nem vagy biztos abban, hogy az az élet, amit te élsz az egyedüli lehetőség az életre?
2011. jún. 16. 12:32
 6/28 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgokat látok a kérdésed mögött. Szóval te meg akarod érteni hogy miért van ennyi drogos. Viszont mindent ami a droggal kapcsolatos élből elutasítassz , nem vagy befogadó más véleményekre. Akkor most ez a kérdés csak a lelki nyugalmad helyreállításért van vagy tényleg akarsz is egy véleményt hallani a másik oldaltól? Gyanítom előbbi de sebaj.

Szóval te kaptál egy konzervatív nevelést, szüleid óvtak téged a nehézségektől, előtted még ott a kép hogy tanulnitanulnitanulni és boldog leszel jó fizetéssel, gyerekekkel, hűséges feleséggel, szép öregkorral. Magamból kiindulva én ott

2011. jún. 16. 12:56
 7/28 anonim ***** válasza:
50%
szartam erre az egészre mikor eltűnt előlem a szemellenző és nem érdekeltek mások elvárásai. Mindenki úgy él ahogy akar van aki a saját, van aki mások elvárásainak . Egyébként meg hogy valami olyat mondjak ami megcáfolhatatlan : a fiatalok azzé' drogoznak mer jó nekik.
2011. jún. 16. 13:02
 8/28 anonim ***** válasza:
65%
ezaz, drogozni jó, legyetek niggerek....csicskák vgytok csak nem veszitek észre magatokat FEHÉR NIGGEREK
2011. jún. 16. 13:20
 9/28 A kérdező kommentje:

"Egy az, hogy semmi közöd sincs hozzá. Én nem drogozok(eszembe se jutna kipróbálni), de a piálással/ cigizéssel mégis mi bajod van? Képzeld, rohadt jól éreztük most is magunkat, úgy,hogy ittunk/cigizünk hétvégén, pedig senkibe se kötöttünk bele,egyszerűen hülyültünk egy jót."

Cigi: az a közöm hozzá, hogy azok a cigisek, akikkel egy légétrben vagyok, az én tüdőmet teszik tönkre

Drog, pia: nemrég egy bepiált hülyegyerek anyagi kárt okozott nekem, kb. 10-15-e forint értékben. Jó volt a buli. Nem lehet őket konrtollálni, köveszélyesek olyankor.

AZ én életemmel nekem nincs bajom. Az a bajom, hogy bármerre nézek, ilyen idiótákat látok. Nincs szemellenzős világképem, tudom, mi a mai magyar valóság, de azt hiszem, hogy ha eléggé jó vagyok egy keresett dologban (aminek feltétele a tanulás), akkor igenis fogok tudni boldogulni. Akár itt, akár külföldön.

2011. jún. 16. 13:24
 10/28 A kérdező kommentje:

" a fiatalok azzé' drogoznak mer jó nekik."

Kifejtenéd? Tudom, hogy rövid távon "felvisz a mennyországba", aztán ha elég gyenge valaki, rövid távon függő lesz, és akkor az egész élete rámegy.

2011. jún. 16. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!