Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tök jó csaj vagyok, de minden...

Tök jó csaj vagyok, de minden pasi magának való, miért van ez?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy nem képesek kezdeményezni, elvárják, hogy a nő álljon oda eléjük és kínálja fel magát tálcán nekik! Hát ki látott már ilyet?! Hol vannak a régi idők férfijai? Amikor még odamentek egy szál virággal a nőhöz és elhívták randevúzni??

Ja meg a másik kategória a bunkó, aki már eleve úgy indít, hogy olcsó rib@ancnak nézi a nőt! Az olyan oda mer jönni, de pofátlan és azért meri ezt megtenni, mert előítéletei vannak, hogy a nőknek nem számít más, csak annyi, hogy a pasinak pénze legyen, pénzért bármire képes szerintük egy nő! Ez megint csak olyan dolog, hogy nem minden nő ilyen, bár biztosan van rá példa, de ettől még nem kell általánosítani...

2011. jún. 15. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem te általánosítasz....

rossz körökben foroghatsz,soha nem volt ilyen gondom,mindíg a férfi kezdeményezett és k.rvának se néztek

2011. jún. 15. 21:20
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

"Tök jó csaj vagyok, "

no meg szerény -.-

2011. jún. 15. 21:23
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Halihó

Nem megbántani akarlak ,de szerintem te nagyon egyedi vagy.Én hogyha tudnám ,hogy egy lánynak virág kell szívesen adnék ,de őszintén egy teljesen ismeretlen gyönyörű lányhoz nem mehetek oda egy szál virággal ,hogy szia ne haragudj ,de megragadott a szépséged és Szeretném ,ha hódolatom jeléűl elfogadnád ezt a rózsát.Sajnos ezzel a szöveggel kinevetnének a lányok 99%.

Én úgy vagyok vele ,hogy nagyon félek attól ,hogy kinevetnek és visszautasítanak főleg ,ha egy szép lány az illető mert róla feltételezi az átlagos ember ,hogy van neki kapcsolata és különben is egy átlagos emberrel egy szép lányt én nehezen képzelek el így félek is kezdeményezni.

Mindenesetre ez egyedi vélemény a többiek lehet mást mondanak ,de nekem sajnos eddig ez jött le.Sokkal egyszerűbb ,ha már ismered a lányt mert mondjuk 1 társaságban mozogtok és tudod ,hogy nincsen barátja és milyen stílus tetszik neki mert van aki utálja a bevállalós stílust van akinek a virág jön be stb. ráadásul tudod ,hogy épp nincs senkije.

Sok hódolót kívánok a továbbiakban!!

20/f

2011. jún. 15. 21:25
 4/22 anonim ***** válasza:
Talán mégse vagy olyan jó csaj. A szövegeddel nem stimmel valami. Nem életszerű. De biztos lesz aki felül ennek.
2011. jún. 15. 21:25
 5/22 anonim ***** válasza:
Talán azért van ez mert úgy öltözködsz és viselkedsz.
2011. jún. 15. 21:26
 6/22 anonim ***** válasza:

A kérdés címében ott leledzik a válasz, hogy miért általánosítanak veled kapcsolatban.

És most nem arra céloztam, amit írtál.

2011. jún. 15. 21:26
 7/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy ilyet mondok de lehet hogy ribancosan vagy "tök jó csaj" és az ilyen csajok nem nagyon kellenek szerintem a normális pasiknak csak az ilyen bunkóknak. Ha nem akkor elnézésedet kérem. Valószínűleg rossz körökben mozogsz,ahol nincsenek olyan pasik amilyet szeretnél. Nekem soha sem volt hasonló problémám,ha felkeltettem valaki érdeklődését mindig ő hozta a tudtomra és még senki sem gondolta hogy csak a pénze miatt vagyok vele.

18/L

2011. jún. 15. 21:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Jó most ne ezen akadj fel, nem azt mondtam, hogy világszépe, meg én vagyok a legjobb stb., hanem hogy azért az a "megjárja" kategória! ;D
2011. jún. 15. 21:29
 9/22 anonim ***** válasza:

Kérdező. akkor taktikát kellene váltanod.Talán célszerűbb lenne, ha te kezdeményeznél...a félénkebbeknél.

21:25

Én nem nevetném ki a fiút, ha ilyen szöveggel állna elém :D

2011. jún. 15. 21:30
 10/22 A kérdező kommentje:
Neeeem! Nem öltözködöm kvásan! Semmi kivágott dekoltázs - miniszoknya, meg ilyesmi...komolyan mondom. Főiskolára járok és egész jól haladok, komolyan... kimozdulok, bár nem minden este, meg nem diszkó, inkább az ilyen beülősebb helyeket favorizálom. Nem vagyok könnyű nő és nem is nézek ki annak!
2011. jún. 15. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!