A népszámlálás "kötelező"?
Kötelező beengednem a biztosokat, válaszolni a kérdéseikre? Nem tagadhatom meg?
Vagy hogy megy ez? Miket kérdeznek? Muszáj mindenre válaszolnom? A legutóbbin még gyerek voltam, nem emlékszem semmire belőle.....
Beengedned nem kötelező, de a kérdésekre válaszolnod kell.
Úgy tudom, hogy most "onlájn" is megadhatod a válaszokat.
köszi!
erről az online dologról tudtok linket adni?
na és ha online kitöltöm, akkor már nem kell újra válaszolgatnom, ha bekopognak majd ősszel? és mivel igazolom h már válaszoltam neten?
Elég érdekes. Kötelező és szabálysértés. És ha nem tartózkodom Magyarországon két hónapja és fingom sincs, hogy népszámlálás van?
Ja... meg a "népszámlálás" alatt én azt értem, hogy megállapítják, hogy a nép hányan van :) Nem pedig azt, hogy mekkora lakásban lakik, amit mikor építettek és hogy hány iskolája van.. stb.
Az meg, hogy Magyarországon hány ember él - ehhez nem kell állampolgári bejelentés. Ezt az APEH és társai pontosan tudják!
Tehát véleményem szerint ez nem népszámlálás hanem adatgyűjtés a Magyarországi lakosokról!
És akkor figyelmen kívül hagytam, hogy a földhivatal, gyámügy, APEH, TB satöbbi-nek pontos nyilvántartása van.
Akkor minek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!