A világhírű magyarok közül mennyi nem zsidó van?
A igazán világhírű magyarok között én alig tudok párat, aki nem zsidó. Sokan büszkék rá, hogy milyen sok híres Magyar van, pedig utálják a zsidókat, de arra nem gondolnak, hogy a nagy büszkeségek általában izraelita származásúak. (Tony Curtis, Teller Ede, Kertész Imre.)
Nem zsidó hirtelen csak Szent-Györgyi Albert jut eszembe.
Azért nem minden zsidó izraelita, csak kb.30%...
Egyébként már szinte mindenkiről azt terjesztik, hogy zsidó, aki híres. Én nem tudok állást foglalni e kérdésben. Nem vagyok zsidó, sem izraelita, ezért nem tudom...
Azt a nemjóját ennek a néhány frusztrált, kenyéririgy, mikrofarkú, nyilas-csendőr nagypapa térdén nevelt, zsidógyűlölő, cérnakarú nethuszárnak!
méghogy a Nobel-díjat zsidóknak osztogatják a zsidók. mondjuk nem, mindegy.
aztán azt mivel magyarázzátok, hogy annyi zsidó van rengeteg találmányban, felfedezésben, irodalomban, művészetben stb? a híres magyarok 90%-a zsidó, de sosem tagadták meg magyarságukat, és büszkék is rá. (Kertész azért, mert szíve joga, minek vallja magát, és ilyen mentalitással találkozva nem is csodálom)
persze, könyvet égetni, deportálni, kirabolni és tömeggyilkolni tudnátok.
ha Radnótiról tudták volna a gyilkosai, hogy költő, még egyet belelőnek a tarkójába Bornál. esetleg pont egyik nagyapátok segédkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!