A világhírű magyarok közül mennyi nem zsidó van?
A igazán világhírű magyarok között én alig tudok párat, aki nem zsidó. Sokan büszkék rá, hogy milyen sok híres Magyar van, pedig utálják a zsidókat, de arra nem gondolnak, hogy a nagy büszkeségek általában izraelita származásúak. (Tony Curtis, Teller Ede, Kertész Imre.)
Nem zsidó hirtelen csak Szent-Györgyi Albert jut eszembe.
"Cicciolina, Gera Zoltán, Erdei Zsolt, Talmácsi Gábor"
Ne haragudj már, de mégis őket ne emlegesd már egy szinten Neumann Jánossal, Teller Edével, vagy Szilárd Leóval!
Nem tudtok mit csinálni, mi vagyunk többen!!!
-Mózes-
"70%-ban zsidókból"
Francokat! Nézd meg, hogy kik a tagok!!
Hol? (link?)
Itt is írogat erről a szöveg végén ha a wiki nem elég hiteles neked.
Tehát gyakorlatilag szánalomból szavaztak be ennyi zsidrákot a XX. század elején, mert előtte XIX. században "el voltak nyomva" nem tartották őket egyenrangú állampolgárnak így díjazást sem kaphattak.
Én szerintem egyébként annak is van köze hozzá hogy a nácik orra alá akartak borsot törni.
"Hol? (link?) "
Nesze: www.google.com
na jó, ha ez túl nehéz, ez a béke díj bizottsága:
Thorbjørn Jagland, Kaci Kullmann Five, Sissel Marie Rønbeck, Inger-Marie Ytterhorn, Ågot Valle
Szerinted ebből három zsidó (jøder). Melyik 3?
kfki hol írja, hogy a Nobel díj bizottság tagjai nagy része zsidó volt? Nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!