Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elbaltáztam a barátságomat...

Elbaltáztam a barátságomat egy barátnőmmel? Helyrehozható még?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit lassan 2 éve ismerek. Eleinte csak látásból, max. 1-2 szó, néhány hónapja azonban egész jól összebarátkoztunk. Ő is elmondott nekem olyasmiket, amit másnak nem, és én is. Sokszor ki voltam bukva egy pasi miatt és ő meghallgatott, próbálta felnyitni a szemem, hogy hagyjam ott stb. Aztán én idióta elrontottam az egészet. :( Annyira hagytam magam függeni a pasitól, hogy állandóan vele voltam, vagy otthon vártam őt stb. Épp ezért a csajszinak mikor azt mondtam, hogy majd visszahívom és találkozunk stb. akkor elmaradt. :( Aztán végül a találkozók teljesen elmaradtak. Többször látott ő is és az anyja is hogy a pasival vagyok és gondolom nagyon rosszul esett neki. Sz@r barátnő voltam! :(:(:( Megértem azt is, ha utál és nem is várhatom el, hogy megbocsásson, de szerintetek hogy lenne érdemes kezdeményeznem? És mivel? Egyértelműen a legelső dolgom egy hatalmas bocsánatkérés lenne, akár elfogadja, akár nem. Nagyon megbántam, hogy egy ilyen barátot elvesztettem. Igazán csak most jöttem rá, hogy egyedül maradtam. :(
2011. jún. 11. 17:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem tudtam, hova tegyem.
2011. jún. 11. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
egy őszinte bocsánat kérésen kivül nem tehetsz mást.Az én volt barátnöm is hasonlóan viselkedett,csak ő ezt még a mai napig le se sz@rja. Egy öszinte beszélgetés,bocsánatkérés...ennyi.Egy igaz barát sok mindent megért.
2011. jún. 11. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
persze
2011. jún. 11. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem még helyrehozható a dolog...ha az a barátnő is vevő a dologra:) egy őszinte beszélgetés, sms, vagy e-mail, biztosan megenyhítené:) mond el neki, vagy írd le, hogy sokat gondolkoztál, és most döbbentél rá, hogy milyen voltál...túlságosan függő lettélattól a pasitól, így nem láttad, mennyire értékes ő...mennyire jó barátnő volt:)

ha erre remélhetőleg írna...akkor meg lehet említeni, hogy szóban is szeretnél tőle bocsit kérni:)

vagy ha elsőre tudtok beszélni, akkor meg már el is mondod neki:)

próbáld megtenni a lépést, a többi meg azon is múlik, ő mennyire megértő...:)

remélem kibékültök:)

sok sikert:)

2011. jún. 11. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Írtam neki egy smst, hogy tudom, milyen marha vagyok és bocsánatot kérek. Rajta áll, elfogadja-e. Megértem azt is, ha nem, mert idióta voltam. Ezt leírtam neki. Igazából nem reagált. Nem tudom, hogy azért nem, mert nem akar(kvázi haragszik és nem tud megbocsájtani) vagy nincs pénz a kártyáján. :|
2011. jún. 11. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
holnap még megprobálhatnád azzal,hogy felhivod,lehet tényleg csak nem tud visszairni.Egy hivást még tegyél,és ha nem veszi fel,akkor fogod tudni,hogy nem véletlen,hanem direkt sem akarja.
2011. jún. 11. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Írj neki facebookon vagy hívd fel!
2011. jún. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!