Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek elfogadni a másikat?

Figyelt kérdés
Úgy tapasztaltam, ez így van, de az okára még nem jöttem rá, mivel én nem ilyen vagyok. Gyakran "kísérletezgettem" is ezzel, hogy úgy viselkedtem, hogy a másik személynek kedvezzek vele, akkor egyből "jó fej" voltam meg hasonlók, viszont amikor magamat adtam, nem úgy viselkedtem ahogy ő akarta, akkor elmondott mindennek. És ez nagyon sok emberrel így van. Igaz barátaim nincsennek, tehát barátoknál nem tudom ez hogy megy.
2011. jún. 11. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a legtöbb ember önző és csak haszonból barátkozik ismerkedik, és kevés olyan van akire lehet számítani még akkor is, ha éppen a padlón vagy. Ezt én is tapasztaltam, ugyanúgy vagyok mint te.... próbálj úgy ismerkedni hogy legyél önmagad és te legyél az akinek nem tetszenek dolgok a másikban, és ha azután is kötödik hozzád az a valaki, hogy kifejezted neki nemtetszésedet, akkor talán barátra találtál.
2011. jún. 11. 17:59
 2/2 popcorn9 válasza:
Na igaz vannak olyan emberek tényleg akik pl: külsőségek alapján ítélnek és a menőség számít nekik, de szerintem mindenki ítélkedik a másikról.A lényeg hogy add önmagad persze jó értelemben tehát ne légy idegbeteg vagy kiabálós vagy aki baromi rondán beszél.És légy (jófej) velük , kedves és akkor jó benyomást keltesz,de persze ebbe az is beletartozik hogy azért ne nézzenek ki a ruháid nagyon szarúl mert az első benyomás a külső szal meg legyél azért ápolt iss.És ha ezek után is nem fogadnak el akkor hagyd a fenébe de egyszer azért próbáld meg!!!
2011. jún. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!