Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el? Annyira...

Hogyan felejtsem el? Annyira rosszul esett.

Figyelt kérdés

Sziasztok! A "legjobb barátnőm" a hátam mögött elég durva dolgokat írogat rólam, mióta elköltöztek nagyon megváltozott(még 2 napig egy suliba járunk)

egyszerűen nem tudom elfelejteni amit írt

ha szemtől szemben beszélgetünk olyan,mintha a régi lenne, és nem mond semmi sértőt

én mindent megettem, hogy továbbra is jóban legyünk, de úgylátszik ő le se szarja

hogyan felejtsem el???? én bíztam benne, olyan, mintha a testvérem lett volna

2011. jún. 10. 21:38
 1/5 A kérdező kommentje:
14/L
2011. jún. 10. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi a fogalmazás miatt, le vagyok törve :(
2011. jún. 10. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb barátnőm ált suliban olyanokat mondott a hátam mögött, hogycsak néztem a szememben meg nagyon aranyos volt. Az ilyen emberrel meg kell szakítani a kapcsolatot, mert csak kihasználnak. Tudom, hogy keményen hangzik, hidd el nekem se esett jól, amiko összevesztünk de hosszútávon jobb volt mindenkinek.
2011. jún. 12. 07:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! tudom, hogy igazad van, de nehéz elfogadni
2011. jún. 13. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy minden változik. Barátok jönnek - mennek, aki már nem barát,azt el kell engedni.
2011. jún. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!