Van olyan hogy néger emo?
én félig néger vagyok és eléggé emonak tartom magam úgy öltözködöm stb..
de nem merem megmondani h. emo vagyok mivel nem hallottam még semmit a néger emokról és félek h. tönretesznek.
Mienjómár h tudtam segíteni. :)
Am lehetne rá módot keríteni h tudjunk beszélgetni. pl msnen.? megszeretnélek ismerni amennyire lehet. ha nem gond. (:
Gondolom nagyon jol latszik rajtad, hogy emos vagy, hiszen azt irod, az egesz osztalyod ezzel cukkol. Ha nem latszana rajtad hogy emos vagy, miert cukkolnanak vele:) Ugyhogy egyertelmu latszik rajtad:)
A borod szine miatt sokat cukkolnak?
öhm igen van mód arra h. beszélgessünk csak ez az e-mail amin regizve vok tökrement -.-
szal plz írj a Csokcsokicsoki@gmail.hu e-mail címemre..
am meg a bőrszínem miatt nem "cukkolnak" van az osztályomba egy félig kínai fiú is egyik legjobb haverom :D
annyi h. csokinak hívnak de ez nem zavar mer tök édi :DDD
nem akarlak kritizálni de... nincs olyan szó h. emoS
bocsi de erre allergiás vagyok ne harizz.
*Csokicsokicsoki@gmail.hu
rosszul írtam :$
B@zzeg, ez kamu. ennyire nem lehet vki szánalmas:D
ha mégis igaz, emóskodjál, sőt kimondottan jó ötletnek tartom a szegregált emós iskolákat, legalább nem fertőzitek az épeszű, normális tiniket.
kussolsz.
mielőtt pofázol nézz utána h. mi is azaz emo és főleg h. hogyan kell írni.
fogalmad sincs arról h. mi a jelentése csak nagy a pofád mint a többi anti emonak mer ninsc jobb dolgod mint másokat fikázni.
szánalmas vagy.
Hű, de megkaptam...:P
na akkor egy kis lecke: bezony hogy emo-nak kell írni te kis szaros, mivel az angol emotion szóból eredeztetjük.
képzeld, pontosan tudom mi az emo: egy szar divat, pont az olyan csökkentértelmű, értelmes elfoglatságot nem találó kis ostobenkóknak, mint amilyen te is lehetsz tündérbogár:)
"képzeld, pontosan tudom mi az emo: egy szar divat, pont az olyan csökkentértelmű, értelmes elfoglatságot nem találó kis ostobenkóknak, mint amilyen te is lehetsz tündérbogár:"
pont h. nem...
az emo nem egy divat..ill mostmár az mivel sok a pózer.
de nem vagyunk hülyébbek mint mások..
sőőt..
am is.
ha annyira tudod.
akk PONTOSAN mondd el h. mi az emo és bocsánatot kérek azért mert azt mertem mondani h. nem tudod.
de ha egy hülye választ adsz akk csak kitudlak röhögni mint eddig is.
Édeske, nem most fogunk erről elbeszélgetni.
majd esetleg pár év múlva, ha kinőtted az emós hülyeséged.
az érveid szánalmasak az emósság mellett, idiótákkal meg minden vita meddő.
bocsi. pápá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!